365 dies passen volant Èlia !!!!!!

El primer sempre és el més important. La primera vegada que menja un iogurt, la primera vegada que menja fruita, la primera vegada que diu una paraula amb significat, el primer pas, el primer nyanyo, la primera tirita màgica, la primera vegada que passa la nit en la seva habitació....... vaja el primer dels teus fills que et fa estrenar-te en aquest apassionant món de la maternitat/paternitat. 

I per aquest motiu quan arriba la data del seu primer aniversari, encara que ets concient que no s'en recordarà sino és mirant les fotografies del dia, vols preparar-li una festa grossa.... i la "lies parda". 

Ayer l'Èlia fa el seu primer any i els seus pares el Xavi i la Minerva li han preparat una festa temàtica sobre el món del circ!!!!!!! La meva petita contribució en tot aquest espectacle ha sigut, i com a bon scrapera un llibre de signatures adhient per la festa!!!!!!  En quan tingui les fotos us les penjo....

 

El primero siempre es el mas importante. La primera vez que come un yogurt, la primera vez que come fruta, la primera vez que dice una palabra con significado, el primer paso, el primer chichón, la primera tirita mágica, la primera vez que pasa la noche en su habitación..... vaya el primer de tus hijos que te hace estrenar en éste apasionante mundo de la maternidad/paternidad. 

Y por éste motivo cuando llega la fecha de su primer aniversario, aunque eres consciente que no se va acordar sino es mirando las fotografías del día cuando sea mayor, quieres prepararle una fiesta grande.... y la "lías parda" 

Ayer Èlia hizo su primer año y sus padres Xavi i Minerva le prepararon una fiesta temática sobre el mundo del circo!!!!!!!  Mi pequeña contribución en todo éste espectáculo fue, y como buen escrapbookera, un libro de firmas adecuado para la fiesta!!!!! Cuando tenga las fotos os lo cuelgo........

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La gran festa dels 80 anys !!!!!

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

Hadas y Duendes Sabios

Descubriendo Cajacadabra Febrero 2020

Adéu !!!!

La màquina .....

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer