Cap de setmana express


Aprofito que estic lesionada per posar al dia el blog.
Aquest cap de setmana vam pujar a Segur ( la casa provisional del Roger i la Maria fins que s'acabin les obres), on a part d'arreglar uns problemes tècnics de l'antena de la tele, vam aprofitar i celebrar el sant de la meva mare i com no, el meu aniversari. Per la tarda però mentre uns feien de reparadors nosaltres dues vam aprofitar per fer una mica d'scrap .... no s'ha de perdre temps!!!!!

Vam tornar a Barcelona amb un munt de regalets relacionats amb el super regal (La big Shot); plantilles per fer embossing i troqueladors!!!! Ara només falta que li trobi el punt a la màquina que soc d'un novatillo!!!!!!!


Aprovecho que estoy lesionada para poner al día el blog.


Este fin de semana fuimos a Segur (la casa provisional de Roger y María hasta que se acaben las obras), donde aparte de arreglar unos problemas técnicos de la antena de la tele, aprovechamos y celebrar el santo de mi madre y como no, mi cumpleaños. Por la tarde mientras unos hacian reparaciones, nosotras aprovechamos para hacer un poquito de scrap.... no hay que perder tiempo!!!


Volvimos a Barcelona con un montón de regalitos relacionados con el super regalo (La big Shot); plantillas para hacer embossing y troqueladoras!! Ahora sólo falta que le encuentre el punto a la máquina que soy de un novatillo !!!!!!!

Comentarios