Inici de setmana diferent

Avui fa una setmana de l'accident.... encara camino coixa però de mica en mica...... Bé, estic liada amb un parell de cosetes i em ronda pel cap una idea del mini de Halloween ..... masses coses i poc temps per fer ..... així que;  poc a poc i anar fent. Primer de tot el del dia 6,  que estic a 12 dies i vull entregar-lo abans!!!!
Aquesta tarda he rebut el primer paquet del KDS. Per culpa de la vaga francesa hi ha coses que no han arribat així que aquest mes anirà en dues parts.... paciència!!!! Jorlllsssss!!!!!!!

---
Hoy hace una semana del accidente .... aunque aun ando coja pero poco a poco me recupero ...... Bueno, estoy liada con un par de cositas y me ronda por la cabeza una idea de mini de Halloween ..... demasiadas cosas y poco tiempo para hacerlas ..... así que poco a poco e ir haciendo. En primer lugar el del día 6 que estoy a 12 días y quiero entregarlo antes!!


Esta tarde he recibido el primer paquete del KDS. Por culpa de la huelga francesa hay cosas que no han llegado así que este mes irá en dos partes .... paciencia!! Jorlllsssss !!!!!!!

Comentarios