"Algunas veces sucede, que pienso en seis cosas imposibles antes del desayuno"

Qué passa quan la ilustradora de llibres i el conte infantil que més t'agrada s'uneixen???? Doncs que tens la combinació perfecte!!!!


Això és el ha passat a Paris , l'ilustradora Rebecca Dautremer ha posat vida al clàssic de Lewis Caroll "Alicia en el País de les Meravelles". 
Però, encara no el podrem veure per aquí. De moment qui tingui temps pot fer una visita a la galeria d'art de Paris (Jeanne Robillard, C/ 26, Rue de la Folie Regnault) o punxar aquet link Alicia versió Dautremer on podreu veure les litografies extretes del llibre i un video del dia de la inaguració de l'exposició. Mentrestant ens mantidrem a l'espera de l'arribada de l'esperat llibre !!!!


-----

Qué sucede cuando la ilustradora de libros y el cuento infantil que mas te gusta se unen???? Pues que tienes la combinación perfecta!!!!! 
Ésto es lo que ha sucedido en Paris. La ilustradora Rebecca Daumetrer le ha dado vida al clásico de Lewis Caroll "Alícia en el Pais de las Maravillas". 
Pero aun no lo podemos ver por aquí. De momento quien tenga tiempo puede hacer una visita a la galería de arte de Paris(Jeanne Robillard, C/ 26, Rue de la Folie Regnault) donde podréis ver las litografías extraídas del libro. Mientras nos mantendremos a la espera de la llegada del ansiado libro!!!!!

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

La gran festa dels 80 anys !!!!!

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

Hadas y Duendes Sabios

Descubriendo Cajacadabra Febrero 2020

Les nostres botigues avui: Paperguay

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer

Best Blog........meeeeeeeeeerci