Massa feina poc scrap

Si ja tenia feina acumulada.... no vull ni pensar el que m'espera aquest mes!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quines ganes que passi volant i que la meva vida segueixi a la seva rutina (o almenys que em doni una miqueta de temps per poder anar avançat els meus projectes a mig acabar!!!!) Tinc un parell que només cal que coloqui les fotos !!!!!!!!!!! Ya me vale!!!!!!

-----

Si ya tenia curro acumulado.... no quiero ni pensar lo que me espera éste mes!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Menudas ganar que pase volande i que mi vida siga con su rutina (o almenos que me dé un poco de tiempo par poder ir avanzando mis proyectos a medio terminar!!!!!) Tengo un par que solo queda colocar las fotos!!!!!!!! Ya me vale!!!!!!!!


Comentarios

Els mes vistos

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

" LA FLECA"

La nostra botiga d'avui .......... Alfor

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Tot ensenyant la Laura .......... Flors de feltre

Mini de futur .... el meu viatge a Bird Song

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

15 . Camí cap al Nadal 2013 / 2014 ............. Decorem l'Arbre de Nadal

9 meses después .......