Una Creativa mooooolt productiva

Aquest any va ser diferent, una visita a Creativa amb més calma i tranquilitat..... i va donar els seus fruits. Vam començar dijous tarda, visita pel recinte de la Farga i curset amb l'stand de Conesa amb les noies de Divas in Rycling. Primeres compres i cap a casa..... bé practicament ens van fer fora!!!!!!!!
L'endemà tot un dia per endavant!!! Compres i curset a Toga amb la Momo, vam seguir amb més compres i dinar tranquilament. Després una tongadeta més de compres, cafetó remate final i com a resultat:
Compres de Creativa 2011 (són les meves i les de ma germana) // Compras de Creativa 2011 (son las mías y la de mi hermana)------


Éste año fue diferente, una visita a Creativa con mucha mas calma y tranquilidad ..... y dio sus frutos. Empezamos el jueves por la tarde, visitamos el recinto de la Farga y cursillo en el stand de Conesa con las chicas de Divas in Rycling. Primeras compras y a casa..... bien prácticamente nos echaron !!!!!!!! Al día siguiente teníamos todo un día por delante !!!!!! Compras y cursillos en TOGA con Momo, seguimos comprando y comida tranquilamente. Después una tanda mas de compras, cafecillo, remate final y como resultado: 

Comentarios

Els mes vistos

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Maneres de posar orde..... Les Cintes

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

La Scraproom de ............ Maskerade

Així qualsevol pot!!!!!!!!!!

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

Les nostres millors fotos de Vacances

Un armari aprofitat al màxim !!!!!!!!!!!!!!!!