Les nostres botigues... avui: CROMATISMES

Abans de res, molt bon any!!!! Ara sí, passats els Reis ja podem donar per tancades les vacances de Nadal!!!!!

Mica en mica, comprar material de scrap ja no és una tasca tant dificil. A part de les botigues on-line podem trobar botigues físiques on a part de comprar el material que necessitem, també fan un munt de tallers per anar aprenent noves tècniques.

Avui us vull parlar de la primera botiga de Scrap que vaig entrar a fer una compra. És tracta de CROMATISMES.


La podeu trobar a Barcelona a Travessera de Gràcia nº 114 .

Telèfon: 93 368 59 84

info@cromatismes.com

El seu horari es de 10:00h a 14:00h y de 16:30h a 20:30h de dilluns a dissabte  (dilluns matí i tarda i el dissabte per la tarda està tancat)

Teniu la botiga on-line oberta les 24 hores de dia els 365 dies de l'any. (vaja no hi ha escusses)

Si voleu tenir més informació del com és i el que fan passeu per la seva pàgina (mireu la columna del costat teniu el link preparat) Us recomano que hi feu una ullada !!!!!!


-------

Ante todo, muy buen año!! Ahora sí, pasados ​​los Reyes ya podemos dar por cerradas las vacaciones de Navidad !!!!!

Poco a poco, comprar material de scrap ya no es una tarea tant difícil. A parte de las tiendas on-line podemos encontrar tiendas físicas donde podremos comprar el material que necesitamos y también hacer un montón de talleres para ir aprendiendo nuevas técnicas.

Hoy os quiero hablar de la primera tienda de Scrap que entré a hacer una compra. Se trata de Cromatismes.La podéis encontrar en Barcelona en Travessera de Gracia n º 114.
Teléfono: 93 368 59 84
Su horario es de 10:00 h a 14:00 h y de 16:30 h a 20:30 h de lunes a sábado (lunes mañana y tarde y el sábado por la tarde está cerrado)
Tiene la tienda on-line abierta las 24 horas del día los 365 días del año. ( no hay escusa)

Si quereís tener más información de como es y que hacen pasar por su página (ves a  la columna del lado tenéis el link preparado)Comentarios