La Sílvia ens apropa al CHA

La primera vegada que vaig escoltar la paraula "CHA", va sonar-me a xino..... CHA?, CHA?..... que diuen de CHA... ara amb el temps veus que el famós CHA és una meravella per qui pot anar a fer una ullada.

Però que és el CHA? Craft, Hobby & Association. Bé podriem dir d'una manera sencilla i sense tantes històries que no deixa de ser una gran exposició (a lo americà) de totes les noves col·leccions de les cases d'scrapbook, tendències i tècniques i és celebra dos cops a l'any fent coincidint la temporada d'hivern i temporada d'estiu.(una passadaaaaaaaaaaaaaaaa, qui pogués anar-hi cada any)


Si voleu fer una ullada de que és pot trobar al CHA 2011 (i fer-vos les dents llaaaaaargues) la Sílvia de MUNDO CREATIVO ens va penjant videos on podem veure que si mostra............... quines ganes que arribi tot cap aquí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


-------

La primera vez que escuché la palabra "CHA", me sonó a chino..CHA? CHA?..... qué dicen CHA??... ahora con el tiempo te das cuenta que el famoso CHA és una maravilla para quin puede ir a darle un vistazo.

 
Pero que es el CHA? Craft, Hobby & Association. Bien podriamos decir de una manera senzilla y sin tantas histórias que no deja de ser una graaan esposixión (a lo americano) de toda las nuevas colecciones de las casas de scrapbook, tendencias y técnicas. Se celebra un par de veces al año concidiendo con la temporada de invierno y verano (una pasadaaaaaaaaaaaaaaaaa, quien pudiera ir cada año!!!!)


Si quereis echar un vistazo para ver que se puede encontrar en el CHA 2011 y haceros los dientes laaaaaaaaaaaaaaaargos)  Sílvia de MUNDO CREATIVO nos va colgando vídeos de la muestra...... que ganes que nos llege todo para aquí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Tot ensenyant ................... Adhesius, Coles

Hadas y Duendes Sabios

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

Les nostres millors fotos de Vacances

Cuando las vacaciones eran un sueño por llegar.....

L'inspiració a casa..... L'Àurea de Cromatismes