Distress Marker Tim Holtz

Ja trigava massa en estar quiet i ara surt amb un nou producte al mercat !!! Us parlo de Tim Holtz i els seus retoladors Distress .


Els podrem trobar en una paleta de 36 colors.

Aquests marcadors o retoladors, com volgueu dir-li,  son tintes al aigua per pintar, escriure i estampar. Els retoladors son de punta doble (pinzell i gruixuda); podem utilitzar la punta del pinzell per pintar i fer ombres i la gruixudeta per coses amb menys pressició  Els podem fer servir directament en segells de goma per estampar entre moooltes altres coses.

El seu preu és de 99 dólars i si els volem comprar un per un surt a uns 3.49 dólars (ara només falta que arribin aquí per probar-los!!!)


(informació de Sweet Card Club)

 
---------

Ya tardava demasiado tiempo parado y ahora trae un nuevo producto al mercado!!!!! Os hablo de TIm Holtz y sus retuladores Distress.Éstos marcadores o retuladores, como quereaís llamarlos, son tintas al agua para pintar, escribir y estampar. Los retuladores son de punta doble. Una de ellas de pinzel para pintar sombras o directamente en los sellos de goma para estamapar. Y la punta mas gruesa para cosillas de menos presición.
Su precio es de 99 dólares y si queremos comprarlos uno a uno sale por 3.49 dólares (ahora solo falta que lleguen aquí para probar-los!!!)

(información de Sweet Card Club)

Comentarios

Els mes vistos

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Maneres de posar orde..... Les Cintes

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Les nostres millors fotos de Vacances

La Scraproom de ............ Maskerade

Així qualsevol pot!!!!!!!!!!

Mini 1978

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap