Dos palabras ...... Tim Holtz

Tim Holtz...

Aquestes dues paraules les haureu vist un munt de vegades en tots el productes relacionats amb l'scrap.... però qui és Tim Holtz?!?!?!?!?

" Tim Holtz és el director creatiu per a les Indústries Ranger, un dels principals fabricants de tintes, pintures, innovadores i productes d'estampació. Tim juga un paper integral en el desenvolupament i disseny de productes d'avantguarda paper d'artesania. Tim s'ha associat amb diverses companyies clau com Ranger, Advantus, els estudis Tònica, Sizzix i estampadors Anònims per portar els productes únics que treballen de la mà amb extenses línies de Ranger. 

Com a dissenyador molt conegut, Tim viatja a través del país i a nivell internacional per educar i introduir a la gent al seu món de les tècniques de tinta, projectes intel · ligents, i molt més. El seu llibre "Compendi de Curiositats" està ple d'idees creatives i inspiradores per als artesans de paper per a principiants i més enllà. Ell realment fa honor al seu lema:

"En un món on els moments de les nostres vides pot ser capturat i ha creat en l'art de la quotidianitat, és important que reflecteix la nostra pròpia personalitat. Trobar només els objectes adequats, els accents i les eines a utilitzar són els més importants. Sigui quina sigui la seva visió artística és, l'exploració de la imaginació és una oportunitat perquè la nostra creativitat per escapar de la comprensió. Recordeu que la vida no es tracta de trobar-te a tu mateix - la vida és sobre tu la creació de ... " (Text extret de la seva pàgina web)

Per saber una miqueta més d'en Holtz us recomano que feu una ullada al seu blog on hi va fent entrades de totes les seves vistes a diferents programes de televisió, fires i cursets a les botigues de tot arreu, també podreu veure diferents demos !!!
 
----
 
Tim Holtz ...



Estas dos palabras las habréis visto un montón de veces en todos los productos relacionados con el scrap .... pero quien es Tim Holtz?!?!?!?!?

 
"Tim Holtz es el director creativo para las Industrias Ranger, uno de los principales fabricantes de tintas, pinturas, innovadoras y productos de estampación. Tim juega un papel integral en el desarrollo y diseño de productos de vanguardia papel de artesanía. Tim se ha asociado con varias compañías clave como Ranger, Advantus, los estudios Tónica, Sizzix y estampadores Anónimos para llevar los productos únicos que trabajan de la mano con extensas líneas de Ranger.

Como un diseñador muy conocido, Tim viaja a través del país ya nivel internacional para educar e introducir a la gente a su mundo de las técnicas de tinta, proyectos inteligentes, y mucho más. Su libro "Compendio de Curiosidades" está lleno de ideas creativas e inspiradoras para los artesanos de papel para principiantes y más allá. Él realmente hace honor a su lema:

"En un mundo donde los momentos de nuestras vidas puede ser capturado y ha creado en el arte de lo cotidiano, es importante que refleja nuestra propia personalidad. Encontrar sólo los objetos adecuados, los acentos y las herramientas a utilizar son los más importantes. Sea cual sea su visión artística es, la exploración de la imaginación es una oportunidad para que nuestra creatividad para escapar de la comprensión. Recuerde que la vida no se trata de encontrarte a ti mismo - la vida es acerca de usted la creación de ... " " (texto copiado de su página web)

Para sabaer un poquito mas de Holtz os recomiendo que paseis por su blog donde va haciendo entradas de todas sus visitas en diferentes programas de televisión, ferias y cursillos en tiendas de todas partes, también podreis ver diferentes demos !!!!

Comentarios