La botiga d'avui: Tinta Xina

Qui millor us pot definir com és la botiga d'scrap que he triat per aquesta setmana que els seus propietaris ? Així que:

Què és TintxaXina?

"Tintaxina és una cèntrica papereria de Terrassa que és diferencia per la seva originalitat en la selecció d'articles i el tracte familiar i proper del seus propietaris.

Al darrer any ens hem especialitzat en el màgic món de les manualitats, destacant com a "producte estrella" material variat d'Scrapbooking i Decoupage, ampliant dia a dia l'orferta d'aquests productes i oferint nous tallers pràctics per a qui estigui interessat

A banda d'aquests productes, la botiga també disposa de material d'oficina, escolar i papereria varia, així com en objectes de regal.

A mí només em falta afeguir que els trobareu al carrer del Vall, nº 20 de Terrassa (Barcelona) i la seva pàgina web perquè us passeu a fer-hi una ullada Tinta Xina 

-----

Quien mejor os puede definir como és la tienda de scrap que he escogido ésta semana que sus propietarios?? Así que: 

- ¿Que es Tinta Xina?

"Tinta Xina es una centrica papeleria de Terrassa que se diferencia por su originalidad en la selección de articulos y en el trato familiar y cercano de sus propietarios.
En el último año nos hemos especializado en el mágico mundo  de las manualidades, destacando como "poroducto estrella" el material del Scrapbooking y Decoupage, ampliando dia dia la oferta de éstos productor y ofreciendo nuevos talleres prácticos para quien este interesado. 

A parte de éstos porducots, la tienda también dispone de material de oficina, escolar y papeleria varia, así como objetos de regalo "


A mi solo me falta añadir que los encontrareis en la calle del Vall, nº 20 de Terrassa (Barcelona) y de su página web para que passeís por allí   Tinta Xina
Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

La gran festa dels 80 anys !!!!!

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hadas y Duendes Sabios

Descubriendo Cajacadabra Febrero 2020

La màquina .....

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer

Tot ensenyant ................... Adhesius, Coles