28 Days of Sketches

Ùltimament comença a picar-me el cuquet dels LO. Fins ara només em dedicava als minis però mirant i rebuscant diferents llocs estic veient "altres mons". Així que he aprofitat l'ocasió i m'he apuntat al projecte  que faran aquest estiu la gent de BIG PICTURE. La història és d'allò més senzila.: 28 Days of Sketches. 
LO de Lisa Day
Com el seu nom indica és tracta de fer un LO cada dia seguint les indicaciones que marqui la seva organitzadora Lisa Day. Ella ens anirà donant la pauta, els materials i aquí una servidora anirà fent la seva interpretació .... ja veurem que passa, el resultat en aquest blog.

--------

Últimamente empieza a picarme el gusanillo de los LO. Hasta ahora solo me dedicava a los minis, pero mirando y rebuscando en diferentes lugares estoy viendo "otros mundos". Así que he aprovechado la ocasión y me he apuntado al proyecto que haran éste verano la gente de BIG PICTURE. La historia es de lo más senzilla: 28 Danys of Sketches. Como su nombre indica se trata de hacer un LO cada dia durante 28 días,  siguiendo las indicaciones que marque su organizadora Lisa Day. Ella nos darà la pauta, los materiales y aquí una servidora ira haciendo su interpretación.... ya verremos que pasa, el  resultado en éste blog. 


Comentarios

Publicar un comentario