Esperant

Aviat farà un parell d'anys que la Marta estava esperant el primer fill. Així que la Maria i jo  vam fer un dels primers àlbums per a embarassos. No recordo en quin blog vaig veure la idea d'aquest "Espernat", el que si recordo és que ens va agradar tant que vam decidir fer-ne un per ella (Moltíssimes gràcies per la creadora d'aquesta grandíssima idea) 


-----

Pronto hará un par de años que Marta estaba esperando su primer hijo. Así que Maria y yo hicimos uno de nuestros primeros albumes para embarazadas. No recuerdo de qué blog sacamos la idea de éste "Esperando", lo que sí recuerdo es que nos gustó tanto que decidimos hacerle uno para ella (muchísimas gracias para la creadora de ésta grandiosa idea)


Portada

Primeres pàgines

Per posar la foto de la primers EcografíaLloc on escriu la mare els primers dessitjos per la criatura

 

El que agrada i no agrada a la mare durant l'embaràs

Els noms escollitsDetall de les fitxes interiors amb detallets del Pes, alçada...etc
FINAL

Comentarios

  1. Quin àlbum més complet!!!! De segur que estaria encantada! Enhorabona!!

    ResponderEliminar
  2. M'agrada molt l'àlbum! acabo de descobrir el teu blog i m'agraden molt els teus treballs, el telonari és xulíssim!!! jo en vaig fer un però no me'l vaig currar ni una quarta part...jejeje

    ResponderEliminar

Publicar un comentario