Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!

Això d'aixecar-se, obrir el blog, i veure com una persona s'enrecorda de tú i et premia per la feina feta durant aquests anys, és un passada!!!! Així que moltes gràcies a tots i totes els que em seguiu dia a dia i sobre tot a Capitanluna que acaba de donar-me un premi!!!!  sí, sí s'ha enrecorda't de mí i m'ha atorgat un: 

Us explico els Liebster Blog, son premis que es donen a blogs que tenim pocs seguidors, per tal de promocionar-nos i nosatres un cop el tenim els hem de donar a 5 blogs més i d'aquesta manera anirem fent cadena... ara em poso a fer la meva triar per donar el premi !!! Així que manos a la obra !!!!! 

----------
Esto de levantar-se, abrir el blog, y ver como una persona se acuerda de tí y te premia por el trabajo realizado durante estos años. es una pasada !!!!!! Así que muchas gracias a todos y todas los que me seguís día tras días y sobre todo a Capitanluna que acaba de darme un premio!!!!! Si, si, se han acordado de mí me han atorgado un


Os cuento los Liebster Blog, son premios que se dan a los blogs que tenemos pocos seguidores, para promocionarnos y nosotros una vez otorgado tenemos que dar 5 premios a otros blogs con la misma situacion. De ésta manera haremos una cadena.... ahora me pongo hacer una búsqueda!!!! Así que manos a la obra !!!!!!

Comentarios

Publicar un comentario