Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!

Això d'aixecar-se, obrir el blog, i veure com una persona s'enrecorda de tú i et premia per la feina feta durant aquests anys, és un passada!!!! Així que moltes gràcies a tots i totes els que em seguiu dia a dia i sobre tot a Capitanluna que acaba de donar-me un premi!!!!  sí, sí s'ha enrecorda't de mí i m'ha atorgat un: 

Us explico els Liebster Blog, son premis que es donen a blogs que tenim pocs seguidors, per tal de promocionar-nos i nosatres un cop el tenim els hem de donar a 5 blogs més i d'aquesta manera anirem fent cadena... ara em poso a fer la meva triar per donar el premi !!! Així que manos a la obra !!!!! 

----------
Esto de levantar-se, abrir el blog, y ver como una persona se acuerda de tí y te premia por el trabajo realizado durante estos años. es una pasada !!!!!! Así que muchas gracias a todos y todas los que me seguís día tras días y sobre todo a Capitanluna que acaba de darme un premio!!!!! Si, si, se han acordado de mí me han atorgado un


Os cuento los Liebster Blog, son premios que se dan a los blogs que tenemos pocos seguidores, para promocionarnos y nosotros una vez otorgado tenemos que dar 5 premios a otros blogs con la misma situacion. De ésta manera haremos una cadena.... ahora me pongo hacer una búsqueda!!!! Así que manos a la obra !!!!!!

Comentarios

Publicar un comentario

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

La gran festa dels 80 anys !!!!!

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hadas y Duendes Sabios

Descubriendo Cajacadabra Febrero 2020

Les nostres botigues avui: Paperguay

Best Blog........meeeeeeeeeerci

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer