Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!

Això d'aixecar-se, obrir el blog, i veure com una persona s'enrecorda de tú i et premia per la feina feta durant aquests anys, és un passada!!!! Així que moltes gràcies a tots i totes els que em seguiu dia a dia i sobre tot a Capitanluna que acaba de donar-me un premi!!!!  sí, sí s'ha enrecorda't de mí i m'ha atorgat un: 

Us explico els Liebster Blog, son premis que es donen a blogs que tenim pocs seguidors, per tal de promocionar-nos i nosatres un cop el tenim els hem de donar a 5 blogs més i d'aquesta manera anirem fent cadena... ara em poso a fer la meva triar per donar el premi !!! Així que manos a la obra !!!!! 

----------
Esto de levantar-se, abrir el blog, y ver como una persona se acuerda de tí y te premia por el trabajo realizado durante estos años. es una pasada !!!!!! Así que muchas gracias a todos y todas los que me seguís día tras días y sobre todo a Capitanluna que acaba de darme un premio!!!!! Si, si, se han acordado de mí me han atorgado un


Os cuento los Liebster Blog, son premios que se dan a los blogs que tenemos pocos seguidores, para promocionarnos y nosotros una vez otorgado tenemos que dar 5 premios a otros blogs con la misma situacion. De ésta manera haremos una cadena.... ahora me pongo hacer una búsqueda!!!! Así que manos a la obra !!!!!!

Comentarios

Publicar un comentario

Els mes vistos

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Maneres de posar orde..... Les Cintes

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

La Scraproom de ............ Maskerade

Les nostres millors fotos de Vacances

Tot ensenyant la Laura .......... Flors de feltre

Així qualsevol pot!!!!!!!!!!

15 . Camí cap al Nadal 2013 / 2014 ............. Decorem l'Arbre de Nadal