Mini del Màgic D' Oz Primera Part

Falten alguns detalls però tinc ganes que podeu veure com va quedant. Aquest mini ha sigut un d'aquells curros que anava fent de mica en mica i quan l'he acabat no m'ho podia creure !!!!!
----- 
Faltan algunos detalles pero tengo ganas que podáis ver como va quedando Éste mini ha sido uno de esos curros que he ido haciendo poco a poco y cuando lo tenia terminado no me lo podía ni creer!!!Us ensenyo el "Magic D'oz pel Manel", un àlbum ple de llocs amagats per posar un munt de fotos ! Potser serà l'escollit perquè poguem posar-hi les fotos del viatge a Nova York d'aquest Setembre!!!!! 
-----
Os enseño el "Mago de OZ para Manel", un álbum lleno de lugares escondidos donde poner un montón de fotos! Quizá será el escogido para poner las fotos del viaje a Nueva York de éste Setiembre!!!! Seguint els passos d'una de les dissenyadores de Graphic 45, molta paciència i el paper de Magic d'oz estic a punt d'ensenyar-vos el resultat final. Tot i que en fotos potser no és veu tal i com ha quedat espero que us pogeu fer una idea de com va la història .
 -----
Siguiendo los pasos de una de las diseñadoras de Graphic45, mucha paciencia y el papel del Mago de Oz estoy apunto de enseñaos el resultado final. Aunque en fotos quizá no se ve tal y como ha quedado espero que os podáis hacer una idea de como va la historia


Primeres págines d'aquest petitet, arriba la Dorothy a aquest lloc tant estrany  /// Primeras páginas de éste pequeñito, Dorothy llega a éste lugar tan estraño.

Pàgina 1 -2 

Pàgina 1, comença el conte.... 

I aquí apareix Dorothy 

Seguent pàgina 3 i 4;  El món de la bruixa bona  // Siguiente página 3 y 4; el mundo de la bruja buena I a la pàgina 4 comença el festival! /// Y en la página 4 empieza el festival !!

Estirem i surt una tarjeta ....

Obro la pestanya i en surten un parell més 

I a la tapa de la pestanya hi ha un tag per posar-hi alguna cosa més

Anem ara per la pàgina 5 i 6  és el moment de l'home de palla // Vamos ahora por la página 5 y 6 es el momento del hombre de paja 


Seguint el camí de rajoles daurades 

Pàgina 7 i 8 : L'home de llauna // Página 7 y 8: El hombre de lata 
Només falta un per ser-hi tots !!! // Sólo nos falta uno para estar todos !!!
  
I ara que som tots ja podem marxar cap a Oz....... però ho deixo pel pròxim post  // Y ahora que ya somos todos podemos marxar hacia Oz... pero lo dejo para el siguiente post  


Comentarios