Reis d'Orient a ple estiu!

La sensació d'aquest dies em recorda a la nit de reis de fa mooooooolts anys. Aquella nit tant màgica en que esperàvem els tres reis d'Orient i que  tinguessin la carta ben apresa i ens portessin allò que realment  dessitjàvem !! I és que aquests dies espero que arribin la Cameo a casa. Al final he fet la bogeria de comprar-la i ara estic a l'espera del ding-dong,  obrir la porta i poder agafar el paquet tant esperat !  

Per als qui no coneixeu la Cameo us recomano que passeu per la página http://www.silhouettes.es/ i ja em direu que us sembla la "Sra. Maquineta"

-----
La sensación de éstos días me recuerda a la noche de Reyes de hace muuuuuchos años. Esa noche tan mágica en la que esperábamos que los Tres Reyes de Oriente tuvieran la carta bien aprendida y nos llevaran lo que realmente deseábamos lo que mas queríamos! Y es que éstos días espero que llegue la Cameo en casa- Al final, he echo la locura de comprarla y ahora estoy a la espera del ding-dong, abrir la puerta y poder coger el paquete tan esperado! 


Para los que no conocéis la Cameo os recomiendo que passeis por su página web http://www.silhouettes.es/ y ya me diréis que os parece la "Sra.Maquinita"Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Hadas y Duendes Sabios

Descubriendo Cajacadabra Febrero 2020

La màquina .....

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer

Adéu !!!!