Lomografía ???? ............ Lomografia !!!!!!!!

Entrem a la màquina del temps i retrocedim 12 anys enrere. Anem cap a Praga i passeijant pels seus carrers ens trobem amb un parell d'estudiants de Viena que ens expliquen que han trobat unes màquines de fotos petitones ruses anomenades  Lomo Kompakt Automat. I com qui no vol la cosa aquest parell d'estudiants comencem a fer fotografies com a boijos !!!! La sorpresa es quan revelen aquestes fotografies i veiem el seu resultat... és alucianant !!!! Colors intensos, saturats i les fotografies estan enmarcades amb una espècies de marc. Vaja un resultat totalment nou !!!! Aquest nois no quedant-se tranquils volen tenir les seves pròpies màquines Lomo i mica en mica fins a la actualitat creen nou concepte de fotografia la Lomografia. 

Però en quines son les bases de la lomografía? què vol dir lomografia ?

Les seves màquines son molt senzilles, plàstic, analògiques y de carrets de  120 o 35 mm, tot un repte pels qui s'ha acostumat a l'era digital. 

La lomografia consta de 10 bases: 

1.- Portar sempre la cámara a sobre
2.- Fer-la servir de dia y de nit 
3.- Lomografiar no vol dir interrompe la teva vida, vol dir podar-la en escena.
4.- Dispara desde la cadera
5.- Apropat el màxim al teu objectiu
6.- No pensis gaire alhora de disparar
7.- Sigues ràpid
8.- No es necessari saber que hi ha en el rollo de fotos 
9.-  No et preocupi per cap d'aquestes regles 
10.- La més importat: NO PENSIS MOLT; NOMÉS DISPARA !!!!!!!

Si voleu saber més coses sobre aquest nou moviment us recomano que passeu per la seva pàgina web Lomografia (aviso que és molt adictiva)

De moment començo amb la Diana F+ ... quants àlbums amb aquestes fotgràfies!!!! Ja veig les fotos!!!  quadradetes!! s'eran d'allò ben especials !!!   

------

Entramos en la máquina del tiempo y retrocedemos 12 años atrás. Vamos hacia Praga y paseando por sus calles nos encontramos con un par de estudiantes de Viena que nos cuentan que han encontrado unas máquinas de fotos pequeñitas rusas llamadas Lomo Kompakt Automat. Y como quien no quiere la cosa empiezan a tomar fotografías como locos! La sorpresa es cuando revelan estas fotografías y ven su resultado ... es alucianante! Colores intensos, saturados y las fotografías estan enmarcadas con una especies de marco. Vaya un resultado totalmente nuevo! Y no quedandose tranquilos quieren tener sus propias máquinas Lomo y poco a poco hasta la actualidad crean un nuevo concepto de fotografía la Lomografía.

Pero cuales son las bases de la lomografía? que significa lomografía?

Sus máquinas son muy sencillas, plástico, analógicas y de carretes de  120 o 35 mm, todo un reto para los que se han acostumbrado a la era digital.

La lomografía consta de 10 bases:

1. - Llevar siempre la cámara encima
2. - Hacer usarla de día y de noche
3. - Lomografiar no significa interrumpió tu vida, quiere decir podarla en escena.
4. - Dispara desde la cadera
5. - Acércate al máximo a tu objetivo
6. - No pienses demasiado tiempo de disparar
7. - Sé rápido
8. - No es necesario saber que hay en el rollo de fotos
9. - No te preocupes por ninguna de estas reglas
10. - La más importante: NO PIENSES MUCHO; SOLO DISPARA!!

Si deseas saber más sobre este nuevo movimiento os recomiendo que paséis por su página web www.lomografía.es  (aviso que es muy adictiva)

De momento empiezo con la Diana F + ... cuántos álbumes con estas fotgrafos cuadraditas; seran  bien especiales!

Comentarios