Tot ensenyant la Laura : El Ez Mount

Segurament algunes vegades heu vist segells de cautxú sense montar i us heu tirat enrere a l'hora de comprar-los. No cal que ho feu, hi ha una solució: El Ez Mount. 

Aquesta fulla Din-A4 té dos cares: la primera té cola per enganxar-hi el nostre segell mentre que l'altre cara està preparada per poder fer-la servir a les bases de metracrilat, com ja és habitual. Em sembla a mí que la millor manera d'explicar-me es penjar-vos un dels tants videos que corren per you tube de com funciona l'història.

Seguramente algunas veces habéis visto sellos de caucho sin montar y os ha echado atrás a la hora de comprarlos. No es necesario que lo hagais porque hay una solución: el Ez Mount.

Esta hoja Din-A4 tiene dos caras: la primera tiene cola para pegar nuestro sello, mientras que la otra cara está preparada para poder utilizarla en las bases de metracrilato, como ya es habitual. Me parece a mí que la mejor manera de explicarme es colgar uno de los tantos videos que corren por you tube sobre cómo funciona la historia.

Comentarios

Els mes vistos

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Maneres de posar orde..... Les Cintes

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

La Scraproom de ............ Maskerade

Maneres de posar ordre........ Scraproom mòbil

15 . Camí cap al Nadal 2013 / 2014 ............. Decorem l'Arbre de Nadal

Així qualsevol pot!!!!!!!!!!

Mini 1978