El Nostre Balneari

Agafem uns dies de relax allà on nosaltres diem "el nostre balneari" i on, si podem, intentem escapar-nos un cop a l'any, ja sigui estiu o hivern. Aquest any una mica més i s'ens acaba l'any!!!! 


I on és aquest lloc??? Suposo que amb aquesta imatge serà dificil situar-se.....
---
Cogemos unos días de relax... allí donde nosotros lo llamamos: "nuestro balneario" y donde, si podemos, intentamos escaparnos una vez al año, ya sea verano o invierno. Éste año un poco mas y se nos acaba el año !!!!!

Y donde está éste lugar????? Supongo que con ésta imagen os serà difícil situaros......

Tot i que per molts és: decadent, bruta, plena de guiris, una conya pel que fa els transports i pudenta. Nosaltres només us podem dir que: ens relaxa, ens dona pau, ens agrada la seva gent, ens dona seguretat i ens encanta..... Ah!!!!! I per mi, és un punt d'inspiració per fer-hi fotos, fotos i més fots!!!!!!! Crec que en tenim tantes que no sé quants minis hauria de fer-ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Suposo que deu ser per això que encara no en tinc cap!!!!!  

Ja sabeu de quina ciutat d'Itàlia us estic parlant??? (Una foto de com es presenta a ple hivern i amb les seves temperatures actuals: max de 7º i mínimes de -03º amb una humitat de 70%) us pot ajudar: Aunque para muchos es: sucia, decadente, llena de guiris, un rollo con los transportes públicos y apestosa. Nosotros, sólo os podemos decir que: nos relaja, nos da paz, nos gusta por su gente, nos da seguridad y nos encanta!!!!! Ah!!!!! Y para mi, es un punto de inspiración para hacer fotos, fotos y mas fotos !!!!!!!!!! Creo que tenemos tantas que no sé cuántos minis tendría que hacer!!!!!!! Supongo que debe ser por eso, que aun no tenemos ninguno!!!!!!  

Ya sabéis de que ciudad de Italia os estoy hablando???? (una foto de como se presenta en pleno invierno y sus temperaturas actuales: máxima de 7º y mínimas de -03º con una humedad del 70% os puede ayudar)

Ara aquest dies m'he proposat fer un mini, dedicat exclusivament a les portes que té... una mica friki??? potser sí!!! Però crec que tenen el seu punt. Bé quan el tingui fet ja em direu que us sembla? 

Éstos días me propuesto hacer un mini, dedicado esclusivamente a las puerta que tiene..... un poco friki???? quizá sí!!!!! Pero creo que tienen su punto. Bien cuando lo tenga acabado ya me diréis que os parece

*  Fotos de www.nuevoestudio.com

Comentarios