Juguem mentre cuinem.

Ara que aquest dies tenim els nens per casa i vénen un dies d'apats. Si volem sorpendre i passar una bona estona; us proposo una manera original de fer una vasos de xocolota amb una pinta estupenda.
Feu una ullada a la foto i després ja em direu que us sembla: 


La idea és molt sencilla, fem xocolata desfeta i amb uns globus (nets inflats) els suquem a la xocolata desfeta, llavors els posem en una safata i els deixem que es refredin. Un cop estiguin freds petarem els globus i ja tindrem gotets apunts perquè els poguem omplir del que ens vingui de gust .... nyam !!!!!
--- 
Ahora que éstos días tenemos los niños en casa y vienen unos dias de comilonas. Si queremos sorprender y pasar una buen rato; os propongo una manera original de hacer un vasos de chocolate con una pinta estupenda. 
Mirar la foto y despues ya me direis que os parece: 

La idea es muy sencilla, hacemos chocolate desecho y con globos (limpios e inflados) los mojamos en el chocolate, entonces los colocamos en una bandeja y los dejamos enfriar. Un vez fríos petaremos los globos y ya tendremos los vasitos apunto para que los pogamos llenar con lo que nos venga de gusto .... ñam!!!!!!!!

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini de futur .... el meu viatge a Bird Song

Reto Vintage Odyssey

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!