La conclusió final

Ja tornem a la realitat !!!! I de quina manera!!!!!! 

Vem marxar uns dies i abans us volia dir una conclusió que vaig treure dels tres dies intensos a Creativa 2012 i que no sé si a vosaltres us va passar el mateix........ on eren els stands de Scrapbook ( hobby que està creixent con l'escuma ùltimament)??? Els vem estar buscant entre tanta llana i Patchwork i amb  ganes els podies comptar amb els dits de les mans !!!!! 

Ara els que hi eren no tinc res a dir!!! Genials com sempre,  i uns tallers on apendre-hi  moltíssimes coses !!!!!! Vam trobar a faltar gent que podriem titular com a la clàssica d'aquesta fira, però suposo que un altre anys serà !!!!! 

Nosaltres però, no vam perdre el temps i per mostra una foto del que vaig emportar-me d'aquesta Creativa 2012!!!!! Fins el proper any!!!!! 

Papers, tintes, àlbums, segells de tot tipus //
Papeles, tintas, álbums, sellos de todo tipo.

Els segells revelació d'aquesta Creativa 2012
Los sellos revelación de ésta Creativa 2011
---

Ya volvemos a la realidad !!!!! Y de que manera !!!!!!!!!!

Nos fuimos unos días y antes quería contar os una conclusión que saqué de los tres días intensos en Creativa 2012, y no sé si a vosotros us pasó lo mismo.... donde estaban los stands de Scrapbook, hobby que está creciendo como la espuma últimamente??? Y los estubimos buscando entre lana y Patchwork y buscando, buscando... los podías contar con los dedos de las manos !!!!!!!!

Ahora de los que estaban no tengo que decir nada !!!!! Geniales como siempre y unos talleres donde aprender muchísimas cosas !!!!! Echamos de menos la gente que podríamos denominar  como los clásicos de la feria, pero supongo que otro año será!!!!

Nosotras no perdimos el tiempo y como muestra os cuelgo un par de fotos de los que me llevé de ésta Creativa 2012 !!! Hasta el año que viene !!!!!!!!

Comentarios