Papel per decorar les parets

Moltes vegades arriben a les nostres mans una col·lecció de paper que ens agrada, li agafem un "carinyo" molt especial, o simplement volem que es quedin tal i com estan i no utilitzar-lo.
Una idea de Dicomarq

Aquesta solució que ens proposa la gent de Dicomarq ens farà doble servei, ens ajudarà a recordar els papers i ens decorarà part de casa nostra. Mireu si és fàcil i sencilla:

Necesitarem:

  • 9 papers
  • 9 marcs de la mida que siguin els papers ( 20x20, 30x30, etc)
  • Líquid per decopague o cola
  • Pincells
  • Una esponja o drap
  • Barnís


Primer pas:

1.- Ajustarem el paper al marc i els anirem colocant a la pared de manera que ens quedi vistós y harmónic

2.- Agafem el marc y posarem el líquid decopague a la superfície. Ara escollim el paper que volem enganxar i ho farem amb molt de compte.

3.- Amb l'ajut d'una esponga o un drap anirem suavitzant la superfície per evitar que ens quedin possibles bombolles d'aire.


4.- Un cop sec, aplicarem una capa de barnís per protegir el paper. Repetirem el mateix procés als 8 quadres que ens queden i després els penjarem a la pared com si fos uns quadres.

Que us sembla???? Ara només falta trobar la pared ideal!!!!
Muchas veces llegan a nuestras manos una colección de papel que nos gusta, le cogemos un "cariño" muy especial, o simplemente queremos que se queden tal como están y no utilizarlo.


Ésta solución que nos propone la gente de Dicomarq nos hará doble servicio, nos ayudará a recordar los papeles y nos decorará parte de nuestra casa. Mirad si es fácil y sencilla:Necesitaremos:- 9 papeles

- 9 marcos del tamaño que sean los papeles (20x20, 30x30, etc)
- Líquido para decopague o pegamento
- Pinceles
- Una esponja o trapo
- Barniz


Primer paso:1. - Ajustaremos el papel al marco y como los iremos colocando en la pared de manera que nos quede vistoso y armónico2. - Cogemos el marco y pondremos el líquido decopague a la superfície. Ahora elegimos el papel que queremos pegar y lo haremos con mucho cuidado.3. - Con la ayuda de una esponja o un trapo iremos suavizando la superficie para evitar que nos queden posibles burbujas de aire. 4. - Una vez seco, aplicaremos una capa de barniz para proteger el papel. Repetiremos el mismo proceso a los 8 cuadros que nos quedan y después los colgaremos en la pared como si fuera unos cuadrosQue os parece?? Ara sólo nos falta encontrar la pared ideal!!!
Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini de futur .... el meu viatge a Bird Song

Reto Vintage Odyssey

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!