Un any més superant el marcador.

Aquesta és una  entrada per recordar una grna iniciativa que fa  TV3 des de fa un munt d'any per aquestes dates. Us estic parlant de La Marató, que aquest 2012 ha estat dedicada al Càncer. Després de tot un dia de programació especial i un munt d'actes per tota Catalunya el marcador final d'ahir a l'una de la matinada era de: 10.113.152.-€ . Un autèntic esforç pels temps que corren per l'ajuda de l'investigació d'aquesta malaltia que cal aconseguir que la convertim en una de crònica!!! 
Moltes Gràcies a tots els que; fent una apotació, encara que per molt petita, vau fer pujar aquest meravellós marcador. Ah! I als que no vau poder!! Encara sou a temps perquè els caixers del Servicaixa encara estan habilitats!!!!!  
------
Esta es una entrada para recordar una gran iniciativa que hace  TV3 desde hace un montón de años por estas fechas. Os estoy hablando de La Marató, que este 2012 ha estado dedicada al Cáncer. Después de todo un día de programación especial y un montón de actos por toda Cataluña el marcador final de ayer a la una de la madrugada era de: 10.113.152. - €. Un auténtico esfuerzo para los tiempos que corren por la ayuda de la investigación de esta enfermedad que hay que conseguir que la convirtamos en una crónica!

Muchas Gracias a todos los que, haciendo una apotació, aunque por muy pequeña, hicisteis subir este maravilloso marcador. Ah! Y a los que no pudisteis! Aún estáis a tiempo para que los cajeros Servicaixa aún están habilitados!!!!

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini de futur .... el meu viatge a Bird Song

Reto Vintage Odyssey

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!