Any 2013.... potser si!!!!

Ara ja toca tornar a la realitat. Amb l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, ara ens toca jugar amb les joguines que ens van deixar. Així que, a treballar que aquests dies haurem fet un munt de fotos que és mereixen un bon treball. 

Jo de moment i com a bons propòsit d'aquest any m'he deicidit a fer un seguiment de l'any 2013. Segurament estareu veient que hi ha un munt de propostes de diferents tipus però el que vull fer és un dels projectes de KDS que va llençar l'any passat i no vaig ser capaç de fer (que extrany!!!!). És tracta de fer un LO amb el més destacat de cada mes (NO és gran feina però coneixent-me segur que portaré retard més d'un cop) 

Així doncs: al febrer us ensenyaré el que preparat del Gener  2013
-----

Ahora ya toca volver a la realidad. Con la llegada de Sus Majestades los Reyes Magos de Oriente, nos toca jugar juguetes que nos dejaron. Así que, a trabajar que de éstos días tendremos muchas fotos que se merecen un buen trabajo.

Yo de momento y como un de los buenos propósitos del año me he decidido hacer un seguimiento del año 2013. Seguramente estaréis viendo un montón de propuestas diferentes de todo tipo, pero el que quiero hacer es uno de los proyectos de KDS que lanzaron el año pasado y no fui capaz de hacer (que raro!!!!!). Se trata de hacer un LO con lo mas destacado de cada mes (NO es un gran trabajo pero conociendome seguro que llevaré retraso mas de una vez).

Asi pues; en febrero os podré enseñar lo que preparo para Enero del 2013

Comentarios