Un geladet per anar baixant.................

Al carrer fa fred, però dins de casa calentons (i alguns a la vora de la llar de foc), Aprofitem els ùltims dies de les festes per anar cantant nadales i omplint l'estòmag mica en mica. I quan acabem l'àpat mentre xerrem i fem gresca i just abans de fer els turrons mengem allò que diem que vam bé per tirar avall.


Però aquest d'aquí no tira avall però si ens ajuda a recordar aquells "Moments de Paper" que tant ens agrada. Us deixo doncs les instruccions i els tutorial que he trobat a www.scrapbookandcards.com, necessari per fer aquest "Ice Book" :

----
En la calle hace frío, pero dentro de casa estamos calentitos. Aprovechamos los últimos días de las fiestas para ir cantando villancicos y llenar los estómagos poco a poco. Y cuando acabamos de comer mientras hablamos justo antes de los turrones, mazapanes y polvorones, comemos eso que decimos que va bien para hacer hueco.... 


Pero éste de aquí no hace hueco pero si que nos ayuda a recordar esos "Moments de Paper" que tanto nos gustan. Os dejo las instrucciones y el tutorial que he encontrado a www.scrapbookandcards.com, necesario para realizar éste "Ice Book" : Image
1.- Necesitarem un cercle gran que serà els cono del gelat i quatre cercles petitets que serà la bola de gelat (la del sabor). A l'exemple de la fotografia, el cercle gran medeix 29.21 cm de diàmetre i els petitets 10.16 cm de diàmetre. Si no disposem de tallador circular podem fer servir un plat per fer el cercle gran y els petitons amb un got (solució cutre però funcional).Les mides no serán exactes però ens farà el fet. Tot i que us recomano que feu servir un compàs per tenir les mides exactes. També ens farà falta per lligar tot l'àlbum.

2.- Un cop tallem el gran cercle. La doblegarem en 8 parts iguals i l'obrirem un altre cop. Quan ho fem ens sortiran 8 parts iguals. D'aquesta manera podrem calcular el diàmetre de les boles de gelat per ser més exactes.


3.- Escull dos punst oposats i porta-ho al centre, porteu les ales del darrer al voltant per crear la seva contra portada i la portada (quina cacau!!!! mireu la foto crec que serà més clara) 


4.- Presioneu cap avall els plecs per formar el cono


5.- Fem dos forats al llarg del pleg de l'esquena i les cobertes dels davant, per passar-hi el cordill.  

6. Enganchem les boles de sabors i ja està gest per menjar !!!!. Vull dir per decorar!


Image1. - Necesitamos un círculo grande que será los cono del helado y cuatro círculos pequeñitos que será

la bola de helado (la del sabor). En el ejemplo de la fotografía, el círculo grande mide 29.21 cm de 

diámetro y los pequeñitos 10.16 cm de diámetro. Si no disponemos de cortador circular podemos 

utilizar un plato para hacer el círculo grande y los pequeños con un vaso (solución cutre pero 

funcional) Las medidas no serán exactas pero nos ayudará. Aunque os recomiendo utilizar un compás 

para tener las medidas exactas. También nos hará falta para ligar todo el álbum.

2. - Una vez cortamos el gran círculo. La doblaremos en 8 partes iguales y lo abriremos de nuevo. Cuando lo hacemos nos saldrán 8 partes iguales. De esta manera podremos calcular el diámetro de las bolas de helado para ser más exactos.


3.- Escoger dos puntos opuestos y llevar hacia el centro, traer las aletas traseras alrededor para crear su portada y contraportada. (menudo lio!!!! mirar la foto creo que será mucho mas clara) 

4. Presione hacia abajo los pliegues para formar el cono.


5.- Hacemos dos agujeros para passar el cordel al principio y fin de nuestro álbum

6.- enganchamos las bolas de sabores y ya está listo para comer!!!!! Quiero decir, para decorar!!!!!!.  

I aquest és el resultat /// Y éste es el resultado: 
Image

Comentarios