Aprofitant el temps

El juliol de l'any passat van tenir que fer-me una petita intervenció que va deixar-me a casa un mes de mesos de baixa sene poder moure'm gaire.... però fer scrap si que podia !!! Així que vaig buscar un repte d'aquells que necessitava temps i aquí el podeu veure. Espero que us pogueu fer una idea.  

--- 

El julio del año pasado tuvieron que hacerme una pequeña intervención que me dejó en casa un mes sin moverme mucho..... pero hacer scrap sí que podía!!!!! Así que me busqué un reto de los que necesitan tiempo y aquí podéis verlo.. Espero que os podáis hacer una idea.
Comencem amb la portada del Mini  /// Empecemos por la portada del MiniPrimer i segona pàgina /// Primera y segunda  páginaPrimera Pàgina  ///  Primera Página Segona Pàgina // Segunda Página 
Tercera Pàgina /// Tercera Pàgina 
Detall del mini que hi ha dins de la tercera pàgina /// Detalle del mini que hay dentro de la tercera página Quarta Pàgina //// Cuarta Página :Cinquena Pàgina //// Quinta página :

Sisena pàgina és molt especial, darrere del Moulin Rouge trobarem un seguit de sorpreses.... anem a veure-les  /// Sexta página es muy especial, detrás de Moulin Rouge encontraremos un seguido de sorpresas.... vamos a verlas:
Passem la pàgina /// Passamos la página 

Aquí podeu veure el detall del mini.... ////  Aqui podéis ver el detalle del mini.....
Aquí podeu veure la part del darrere de la pàgina del Moulin Rouge ////  Aquí podéis  ver la parte del detrás del Moulin Rouge : 

Setena i vuitena pàgina ////  Séptima y octava  página
Setena pàgina  ///  Séptima página :

I ara podreu veure que hi ha al darrere de "Clara Bow"  ///  Y ahora podréis ver que hay detrás de Clara Bow:Vuitena pàgina /// Octava página :Darrere del teclat hi ha una petit mini  ///   Detrás del teclado hay un pequeño mini :
Pàgina 9 i 10 /// Pàgina 9 y 10 :
Novena pàgina  ////  Novena página :
Deuena Pàgina /// Décima Página :

Oncena pàgina  ///  Onceava página :
Aquí podeu veure el mini des d'amunt  /// Aquí podéis ver el mini desde arriba
I l'ùltima pàgina  //// Y la ùltima página :
FI  ///  FIN  :

Comentarios

  1. Guauuuuuuuu, impressionant!!! sembla un "maxi" i no un mini, jeje. M'encanten els papers, però sobretot m'encanta com els has combinat. Un treball fantàstic! de vegades les coses dolentes ens aporten coses bones :) Petonets

    ResponderEliminar
  2. Moooooltes Gràcies Montse !!!! La veritat és que em va ajudar a fer més lleugera la baixa !!!!!!

    Petoooonets !!!

    Ari

    ResponderEliminar

Publicar un comentario