Best Blog........meeeeeeeeeerci

Aquest cap de setmana he fet un desconnecting total de Scrapbook!!!!! I aquest matí visito el blog i trobo un munt de comentaris i sorpreses!!!!!! La primera son els nous seguidors del blog: Benviguts !!!!! I l'altre que també m'ha fet mooooolta ilusió és que m'han otorgat un nou premi !!!!!!!!!!!!!!! Aquest cop ha sigut la Samseula qui s'ha enrecordat de Moments de Paper per donar-me el Best Blog 2013. Moltíssimes gràcies i us recomano que si no heu passat pel seu blog i feu una ullada !!!!!!!!!!!!!


Com tots els premis tenen un seguit "d'instruccions", per dir-ho d'alguna manera. Aquest son dos: 

1.- Contestar a 11 preguntes 
2.- Otorgar el premi a 20 blogs. 

Així que em posaré a la feina i us penjaré el post d'aquí uns dies. 

---- 

Éste fin de semana he hecho un desconnecting total de Scrapbook!!!!!!! Y ésta mañana visito el blog y encunetro un montón de comentarios y sorpresas!!!!!!! La primera son los nuevos seguidores del blog: Bienvenidos!!!!!! Y la otra que también me ha hecho muuuuuuuuuuuuuucha ilusión es que me han otorgado un nuevo premio!!!!!!!!!! Ésta vez, ha sido SamseulaSamseula quien se ha acordado de Moments de Papel para darle el Best Blog 2013 . Muchíssssssimas gracias y os recomiendo que si no habéis pasado por su blog, hacerle una ojeada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Como todos los premios, éste tiene unas "intrucciones", para decirlo de alguna manera. Éste son dos: 

1.- Contestar a 11 preguntas 
2.- Otorgar el premio a 20 blogs 

Así que me pondré manos a la obra y os colgaré el post de aquí unos días. 

Comentarios

  1. Esperando tus respuestas, corazón, me alegro que gte hiciera ilusión el premio....como L'Oreal, por que tu lo vales, eah!!!.BSS:

    ResponderEliminar

Publicar un comentario