La Inspiració a casa ....... Alberto Juárez

Si us solen agradar les col·leccions de Graphic45 i li sumeu un estil més aviat Vintage. Aquesta pàgina serà la vostra inspiració al 100x100%.

És diu Alberto Juárez, és dissenyador de Graphic45 i Kits de Somni i si aneu alguna fira o taller podeu arribar ha fer un dels seus monogràfics (encara que haureu de ser ràpids a l'hora de fer la reserva). Quin és el secret del seu èxit?? Us penjo algun dels seus treballs que podreu trobar al seu blog i treieu-ne conclusions: 

---

Si os suele gustar las colecciones de Graphic45 y li sumáis un  estilo tirando a Vintage; ésta página será vuestra inspiración al 100x100%.

Se llama  Alberto Juárez, es diseñador de Graphic45 y Kits de Somni y si vais alguna feria o taller y podréis llegar ha realizar uno se sus monográficos (aunque hay ser rápido en el momento de hacer la reserva). Cuál es el secreto de su éxito???
Os cuelgo alguno de sus trabajos para que podeis encontrar en su blog y sacar las conclusiones necesarias:l seu blog i treieu-ne conclusions: Podreu veure més feina de l'Alberto i comprar algun del seu tutorial al seu blog: Vintage Odyssey
Podreu veure més feina de l'Alberto y comprar algun del seu tutorial al seu blog: Vintage Odyssey


* Imatges tretes de vintageodyssey.blogspot.com /// Imágenes sacadas de vintageodyssey.blogspot.com

Comentarios