La nostra botiga d'avui........ Grap/pa

Al barri del Clot de Barcelona tenim la botiga GRAP/PA. Situada al carrer Rogent GRAP/PA està especialitzada en el món de la papereria i escriptori i ara han obert un espai dedicat al Scrapbook. 

A part d'un munt de detalls per bodes, bateigos i comunions i trobarem cartolines, papers de colors, segells tintes, cintes i el un munt de material que fem servir pels nostres treballs. Vaja que una visita no ens estarà gens malament per la nostra creativitat. 


Recordeu: c/ Rogent, nº 11 de Barcelona 
                 Telf: 93 232 32 13 
                 web:  http://www.grap-pa.com/homecat.htm
---

En el barrio del Clot de Barcelona tenemos la tienda GRAP/PA. Situada en la calle Rogent nº11, GRAP/PA está especializada en el mundo de la papeleria y escritorio y ahora, han abierto un espacio dedicado al Scrapbook.

A parte de un montón de detalles sobre bodas, bautizos y comuniones encontraremos cartulinas, papeles de colores, sellos, tintas y un mucho material que hacemos servir para nuestros trabajos. Vaya que una visita no  estará nada mal para nuestra creatividad.

Recordar: c/ Rogent, nº 11 de Barcelona
                 Telf: 93 232 32 13
                 web:  http://www.grap-pa.com/homecat.htm* Imatges tretes de la pàgina oficial de Grap/pa /// Imágenes sacadas de la página oficial de Grapa/pa 

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

Tot ensenyant la Laura ............ " La lejía"

Muji i els seus segells

Reto Vintage Odyssey

9 meses después .......

Maneres de posar orde..... Les Cintes