La nostra botiga d'avui........ Grap/pa

Al barri del Clot de Barcelona tenim la botiga GRAP/PA. Situada al carrer Rogent GRAP/PA està especialitzada en el món de la papereria i escriptori i ara han obert un espai dedicat al Scrapbook. 

A part d'un munt de detalls per bodes, bateigos i comunions i trobarem cartolines, papers de colors, segells tintes, cintes i el un munt de material que fem servir pels nostres treballs. Vaja que una visita no ens estarà gens malament per la nostra creativitat. 


Recordeu: c/ Rogent, nº 11 de Barcelona 
                 Telf: 93 232 32 13 
                 web:  http://www.grap-pa.com/homecat.htm
---

En el barrio del Clot de Barcelona tenemos la tienda GRAP/PA. Situada en la calle Rogent nº11, GRAP/PA está especializada en el mundo de la papeleria y escritorio y ahora, han abierto un espacio dedicado al Scrapbook.

A parte de un montón de detalles sobre bodas, bautizos y comuniones encontraremos cartulinas, papeles de colores, sellos, tintas y un mucho material que hacemos servir para nuestros trabajos. Vaya que una visita no  estará nada mal para nuestra creatividad.

Recordar: c/ Rogent, nº 11 de Barcelona
                 Telf: 93 232 32 13
                 web:  http://www.grap-pa.com/homecat.htm* Imatges tretes de la pàgina oficial de Grap/pa /// Imágenes sacadas de la página oficial de Grapa/pa 

Comentarios