Maneres de posar orde..... Les Cintes

Aquí teniu un autèntic manual de les maneres que tenim per guardar les cintes!!!!! No sé si us passa però a mi em tenen fregida!!!!! Aquest manual el va penjar el diumenge la Sara al seu blog Amb Papers i Fils
L'entrada no té desperdici i us donarà moltíssimes idees!!! Jo us penjo un parell de fotos perquè us feu la idea del que ha trobant per la xarxa....  però millor que passeu pel blog.





Aquí teneís un auténtico manual de las diferentes maners que tenemos para guardar nuestras cintas!!!!! No sé si os passa, pero a mi me tienen frita!!!!!! Éste manual lo colgó el domingo Sara en su blog Amb Papers i Fils éste manual el va penjar el diumenge la Sara al seu blog Amb Papers i Fils

La entrada no tiene desperdicio y os dará muchíssimas ideas !!!! YO os cuelgo un par de fotos para que os hagáis una idea de lo que ha ido encontrando en la red....  pero mejor que os passeis por el blog.

* Imatges extretetes del blog: www.ambpapersifils.blogspot.com.es //// Imágenes sacadas del blog: www.ambpapersifils.blogspot.com.es

Comentarios

  1. Aha, la organització de les eines d'scrap; aquesta és la gran qüestió... jo no tinc espai; així que tiro pel dret i ho tinc en caixes a l'estanteria marcat amb dymo i més o menys organitzat, però la majoria de solucions que proposa la gent demanen moooolt d'espai; per exemple on es suposa que poso les tires penjades visibles i organitzades en un espai de menys de un metre quadrat? De tota manera, l'entrada no te desperdici... ;-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja tens raó ja! Jo he anat invadint l'espai del despatx que tenia el meu marit per les seves coses però ara ja no puc més! Així que amb el que tinc vaig fent de més i de menys per encavir-ho tot!!!!!!!!!!!!

      Eliminar
  2. oohhh... quina sorpresa..... gracies per mencionar-me.....
    Si passes pel meu pinterest trobaràs la carpeta d'organització de material i tinc moltíssimes idees... algunes de molt practiques i d'altres per somiar... je,je..
    petons...

    ResponderEliminar
  3. Ya lo había visto en el blog de Sara, de hecho de esta semana no pasa que las arregle, las tengo metidas todas en una caja y al principio bien pero ahora las cintas hacen trenzas dentro de la caja, vaya desastre.
    Tienes premio en mi blog.BSS:

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Las cintas....... son muy majetas pero un desastre para guardarlas!!!!!

      Muchisssimas gracias por el premio!!!!!

      Besos

      Eliminar

Publicar un comentario