Maneres de posar ordre........ Els Brads

Fa molt de temps us vaig ensenyar la meva manera de guardar els brads. La vaig treure d'un blog i la veritat trobo que per mi és la manera més pràctica de tenir els brads sempre apunt i per temàtica. 

Amb una carpeta de dos anelles del Abacus el vaig forrar amb un paper, una sticker que tenia de IKEA, i al seu interior vaig  posar un paper amb els foradets fets d'on havia d'anar cada brad; de separació entre full i full una cartolina de colors.... i vaig anar fent fins on dona la carpeta (recordeu que els brads ens faran gruix)
----
Hace mucho tiempo que os enseñé mi manera de guardar los brads. La saqué de un blog y la verdad encuentro que para mí es la manera mas práctica de tener los brads siempre apunto y por su temática. 

Con una carpeta de dos anillas del Abacus lo forré con un papel, una sticker que tenia de IKEA, y en su interior le puse un papel con los agujeros hechos donde va cada brad y de separación entre hoja y hoja una cartulina de colores..... y así hasta que nos dé la carpeta (tener en cuentra que los brads nos haran grueso)

Aquí podeu veure el primer d'ellls, ara fa poc vaig fer el segon:
Aquí podéis ver el primero de ellos, hace poco que realizé el segundo: 


L'interior  //// El Interior 

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuevas Colecciones de Amelie Prayer

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Tot ensenyant ................... Adhesius, Coles

Hadas y Duendes Sabios

La nostra botiga ........ U3U Barcelona

Les nostres millors fotos de Vacances

Cuando las vacaciones eran un sueño por llegar.....

L'inspiració a casa..... L'Àurea de Cromatismes