Maneres de posar ordre ..... Ho aconseguirem !!!!!

Quan començes a fer Scrapbook la gent que porta temps practicant-lo et diuen tres frases important: 

1.- Mai llencis cap tros de paper !!!!! (I tu penses, no vindrà d'un tros de paper!!!!)

2.- Pensa que necessitaràs lloc per anar guardant les coses!!!!!!! (I tu penses: exagerada si  amb aquest raconet ja en tinc prou!!!!!!)

3.- I sobretot...... no calculis l'inversió inicial perquè......... puja un munt !!!!!!! (I tu penses: No vindrà de quatre papers, un tros de celo unes tisores i un cutter....)

I al cap del temps.....  acabes dient aquestes tres frases a una altre persona que s'inicia amb l'scrap: 1.- Mai llencis cap tros de paper !!!!! (I tu penses: No saps la quantitat de coses que es poden fer amb ells)

2.- Pensa que necessitaràs lloc per anar guardant les coses!!!!!!! (I tu penses: prepara't per anar improvisant espais i maneres de guardar el material !!!!!)

3.- I sobretot...... no calculis l'inversió inicial perquè......... puja un munt !!!!!!! (I tu penses: es un pou sense fi però una meravella!!!)

Ara, al cap d'uns anys, he buscat i rebuscat la manera de com organitzar la meva scraproom i penso que el millor que podem fer es compratir com guardem el nostre material d'una manera pràctica. Així que aniré penjant-vos idees que em pasen pel cap i si voleu teniu els comentaris per posar les vostres..... ha veure si som capaços de trobar l'scrapbook més organitzada del món (mare meva que exagerada!!!!!!!!!!!!)

De moment us recordo dues entrades que vaig fer en el seu moment sobre aquest tema

- Pots acrílics de Muji per posar els polvets d'embossing que compratim
  Amb el Títol: "posant Ordre poc a poc" 
 
 

- Velcro per enganchar les esponges del Distress a cada color que pertoca.
   Amb el Títol: "La parella perfecte"I ara a treballar !!!!!!!

-----


Cuando empiezas hacer Scrapbook la gente que lleva tiempo praticandolo te dicen tres fraases importantes:  

1.- (Y tu piensas, no va a venir de trozo de paper!!!!)

2.- Piensa que vas ha necesitar lugar para ir guardando todas las cositas !!!!! (Y tu piensas: exagerada si  con éste riconcito ya tenga suficiente!!!!!!)

3.- Y sobretodo........ no calcules la inversión inicial porque..... subre un montón!!!!!! (Y tu piensas: No no va ha venir de cuatro papeles, un trozo de celo unas tijeras y un cutter....)

Va pasando el tiempo..... y acabas siendo tú quien dice éstas tres frases a otra persona que empieza en el scrap: 1.- Nunca tires ningún trozo de papel !!!!! (Y tu penses: No sabes la cantidad de cosas que puedes hacer con ellos)

2.- Piensa que vas ha necesitar sitio para ir guradando las cosas!!!!!! (Y tu piensas: preparate para ir improvisando espacio y maneras de guardar el material !!!!!)

3.- Y sobretodo........ no calcules la inversión inicial porque..... subre un montón!!!!!! (Y tu piensas: es un pozo sin fin,  pero que maravilla!!!)

Ahora, ha pasado unos años. he buscado y rebuscado la forma de como urganizar mi scraprrom y pienso que lo mejor que podemos hacer es compartir cómo guardamos nuestro material de una manera práctica. Asi que os iré colgando ideas que me pasan por la cabeza y si queréis tenéis los comnetarios para ir colocando las vuestras ..... ha ver si somos capaces de encontrar el scraproom más organozada del mundo (madre mia que exagerda!!!!!!)

De momento os recuerdo dos entradas que colgé en su momento sobre el tema:

- Botes acrílicos de Muji donde colocar los polvos de embossing que compratimos 
  Con el título:  "posant Ordre poc a poc" 
- Velcro para enganchar las esponjas del Distress con el color que le toca
   Con el título: "La parella perfecte"

Ahora a trabajar!!!!!!!!!!!!!

Comentarios