Tot ensenyant la Laura ...... L'efecte pissarra


El tutorial d'avui el podreu veure a KITS DE SOMNI en les seves inspiracions de cada dilluns. Ens el porta la Monica i és la nova tendència del moment. S'anomena "efecte pisarra " i com podreu veure d'una manera mooooooolt fàcil tenim un resultat genial !!!! 
Només necessitareu: cartolina negre, versamark per embossing, polvos blancs d'embossing el secador i uns segells que us agradin.
-- 
El tutorial de hoy lo podéis ver en KITS DE SOMNI en sus inspiraciones de cada lunes. Nos lo trae Mónica y es la nueva tendencia del momento. Se llama "efecto pizarra" como podréis ver de una manera muuuuuuy fácil tenemos un resultado genial!!!!!!

Sólo necesitaréis: cartulina negra, versamark para embossing, polvos blancos de embossing, el secador y unos sellos que os gusten.

Ara toca posar-nos a treballar /// Ahora nos toca ponernos a trabajar

1.- Farem tags amb la cartolina negre i farem servir el versamark per estampar els segells que volem posar
1.- Haremos tags con la cartulina negra y utilizaremos versamark para estampar lo sellos que queremos poner 2on.- Posem els polvos blancs d'embossing, passem el secador ..... i començem a veure el resultat: 
2º.- Pondremos los polvos blancos de embossing, pasaremos el secador...... y empezaremos a ver el resultado: 


Genial!!!!! Si teniu un momentet passeu per la pàgina de KDS trobareu el tutorial i l'enllaç per anar al blog de la Mónica. 
--
Genial !!!!!  Si tenéis un momentito passar por la página de KDS encontraréis el tutorial  y el enlace para ir al blog de Mónica. 


* Imatges i tutorial de KDS /// Imágenes y tutorial de KDS 

Comentarios

 1. Gracies pel tutorial...
  Si passes pel meu blog trobars un regalet..
  Petons...

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Ostreeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!! Moltíssimes gràcies Sara !!!
   M'ha fet moltíssima ilusió!!!!
   Ara el mateix em poso a fer feina !!!!!
   Petonets !!!!

   Eliminar

Publicar un comentario