05 febrero 2013

Tot ensenyant la Laura ...... L'efecte pissarra


El tutorial d'avui el podreu veure a KITS DE SOMNI en les seves inspiracions de cada dilluns. Ens el porta la Monica i és la nova tendència del moment. S'anomena "efecte pisarra " i com podreu veure d'una manera mooooooolt fàcil tenim un resultat genial !!!! 
Només necessitareu: cartolina negre, versamark per embossing, polvos blancs d'embossing el secador i uns segells que us agradin.
-- 
El tutorial de hoy lo podéis ver en KITS DE SOMNI en sus inspiraciones de cada lunes. Nos lo trae Mónica y es la nueva tendencia del momento. Se llama "efecto pizarra" como podréis ver de una manera muuuuuuy fácil tenemos un resultado genial!!!!!!

Sólo necesitaréis: cartulina negra, versamark para embossing, polvos blancos de embossing, el secador y unos sellos que os gusten.

Ara toca posar-nos a treballar /// Ahora nos toca ponernos a trabajar

1.- Farem tags amb la cartolina negre i farem servir el versamark per estampar els segells que volem posar
1.- Haremos tags con la cartulina negra y utilizaremos versamark para estampar lo sellos que queremos poner 2on.- Posem els polvos blancs d'embossing, passem el secador ..... i començem a veure el resultat: 
2º.- Pondremos los polvos blancos de embossing, pasaremos el secador...... y empezaremos a ver el resultado: 


Genial!!!!! Si teniu un momentet passeu per la pàgina de KDS trobareu el tutorial i l'enllaç per anar al blog de la Mónica. 
--
Genial !!!!!  Si tenéis un momentito passar por la página de KDS encontraréis el tutorial  y el enlace para ir al blog de Mónica. 


* Imatges i tutorial de KDS /// Imágenes y tutorial de KDS 

2 comentarios:

 1. Gracies pel tutorial...
  Si passes pel meu blog trobars un regalet..
  Petons...

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Ostreeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!! Moltíssimes gràcies Sara !!!
   M'ha fet moltíssima ilusió!!!!
   Ara el mateix em poso a fer feina !!!!!
   Petonets !!!!

   Eliminar