Tot enseyant la Laura ...... M'agrades perquè....

Avui anirem de reciclatge i acabarem amb un mini molt especial, indicat per aquells que d'aquí a pocs dies volen fer un regal. 


Us agrada el resultat..... doncs més avall estaán les instruccions...


------

Hoy haremos reciclaje y acabaremos con un mini muy especial, indicado para aquellos que de aquí días quieren hacer un regalo.

Os gusta el resultado pues.... ahora las instrucciones....


Començem amb el tutorial  //// Empecemos  con el tutorial: 



Després de recollir tot el necessari per fer el mini (bosses de paper, adhesius, feltre vermell, 1 fulla de cartolina normal, grapadora i un cutter o tisores), col · locar les bosses de paper sobre la superfície de treball.
--
Después de recopilar todo el material necesario para hacer el mini (bolsas de papel, adesivos, fieltro rojo, una hoja de cartulina normal, grapadora y un cutter o tijeras) empezaremos por colocar las bolsas de papel sobre la superfície de trabajo.


Agafarem cada bossa de paper per la meitat  i afegir una tira d'adhesiu al llarg de la vora exterior (vegeu la foto seguent per a la col · locació).
---
Cogeremos cada bolsa de papel por la mitad y añadiremos una tira de celo a lo largo del exterior (mirar la foto siguientepara su colocación)



Ara doblegarem la bossa de paper sobre pel mig (tal i com es mostra en la fotografia pas següent).
---
Ahora doblamos la bolsa de papel por el medio (tal y como se muestra en la fotografia en el siguiente paso)

Ara completarem el pas anterior amb les bosses de paper restants i després anirem apilant totes elles a la part superior de l'altra com un llibre. 
----
Ahora completaremos el paso anterior con las bolsas de papel restantes y después apilaremos todas ellas por la parte superior de la otra como un libro




Un cop totes preparades les adjuntamem amb una grapadora 
--
Una vez todas preparadas las juntaremos con una grapadora


Farem un cor vermell de feltre i l'engancharem a la part frontal de la borsa de paper
---
Haremos un corazón rojo y lo engacharemos en la parte frontal de la bolsa de papel 



Tallarem un tros de feltre vermell per unir la vora. de la mida d'alçada del àlbum (Aquest és daproximadament d'uns 5 cm )
-- 
Cortaremos un trozo de fieltro rojo para unir las esquinas de la medida de la altura del album (Éste es aproximadamente unos 5 centímetros)



Enganxem la tira de feltre al àlbum, l'adjuntem al voltant de la vora de les bosses de paper.
---
Engancharemos la tira de fieltro al album, añadiremos alrededor de la esquina las bolsas de papel




Ara tallarem  una sèrie de cartolines en trossos petits per ficar a l'interior de les tapes de l'àlbum. També tallarem una petita llengüeta de feltre vermell que serà la llengueta que col·locarem al extrem de la targeta (consulteu el pas per sota de les fotografies).
--
Ahora cortaremos una serie de cartulinas en trozo pequeños para ponerlos en el interior de las tapas del mini. También una pequeña lengueta de fieltro rojo que será la lengueta que colocaremos en el extremo de la targeta (consultar el paso de debajo de las fotografias)







Ara l'àlbum està complet! Tot el que queda és omplir les etiquetes petites amb notes especials i també es pot escriure / estampar missatges directament a les pàgines de borsa de paper o adherir una foto aquí i allà.
---
Ahora el album está completo!!!!!! Todo lo que nos queda es llenar las etiquetas pequeñas con notas especiales y también podemos escribir / estampar mensajes directamente a las páginas de bolsa de papel o enganchar una foto por aquí o por allí. 




Comentarios

  1. Quina idea més bona i senzilla; uns quants sobres i feltre i voilà!!

    http://agoodteacherneverstopslearning.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
  2. Què xulo!!! m'encanta la idea i és ben senzilla!!! Segur que la utilitzaré!! perquè a més sóc una enamorada del craft!! Petonets

    ResponderEliminar
  3. Es perfecta... rapid.. senzill i molt vistos... m'encanta...
    Petons...

    ResponderEliminar

Publicar un comentario