Fil, paper & Sucre .....

Per fi!!!!!! Ja tenim data de la propera Fira d'Arts Tèxtils i de Paper de Badalona. Aqust anys canvia el nom i també podrem gaudir de l'art del sucre; pels que encara no el conegeu prepareu-vos perquè és un vici alhora de crear i sobretot un perill alhora e menjar !!!!!!!!!!!!!!! 

Així doncs; amb el nou nom de: Fil, paper & sucre podrem disfrutar de la fira els dies 20 i 21 d'Abril. Preprareu-vos per anar passeijant per la Rambla de Badalona mentre anem disfrutant del que més ens agrada!!!!! Jo ja començo a fer guardioleta i aniré visitant el seu blog per anar informant-vos dels tallers i el que podrem trobar. A la barra lateral del blog trobar aquesta imatge amb l'enllaç de la fira Por fin!!!!!! Ya tenemos fecha para poder disfrutar de la Feria d'Arts Tèxtiles i de Paper de Badalona. Éste año cambia el nombre y podremos ver el arte del azúcar; para los que no la conozcáis prepararos porque es un vicio de hacer y sobretodo un peligro a la hora de comer !!!!!!! 

Así pues, con el nuevo nombre de: Fil, paper & sucre (Hilo, papel y azúcar) podremos disfrutar de la feria los días 20 y 21 de abril. Prepararos para ir passeando por la Rambla de Badalona mientras vamos disfrutando de lo que mas nos gusta !!!!!!!! Yo ya empiezo hacer hucha e iré visitando su blog para ir informando de los talleres y lo que podremos encontrar. En la barra lateral del blog encontraréis ésta imagen con el enlace de la feria. 


Comentarios