Fil, paper & Sucre .....

Per fi!!!!!! Ja tenim data de la propera Fira d'Arts Tèxtils i de Paper de Badalona. Aqust anys canvia el nom i també podrem gaudir de l'art del sucre; pels que encara no el conegeu prepareu-vos perquè és un vici alhora de crear i sobretot un perill alhora e menjar !!!!!!!!!!!!!!! 

Així doncs; amb el nou nom de: Fil, paper & sucre podrem disfrutar de la fira els dies 20 i 21 d'Abril. Preprareu-vos per anar passeijant per la Rambla de Badalona mentre anem disfrutant del que més ens agrada!!!!! Jo ja començo a fer guardioleta i aniré visitant el seu blog per anar informant-vos dels tallers i el que podrem trobar. A la barra lateral del blog trobar aquesta imatge amb l'enllaç de la fira Por fin!!!!!! Ya tenemos fecha para poder disfrutar de la Feria d'Arts Tèxtiles i de Paper de Badalona. Éste año cambia el nombre y podremos ver el arte del azúcar; para los que no la conozcáis prepararos porque es un vicio de hacer y sobretodo un peligro a la hora de comer !!!!!!! 

Así pues, con el nuevo nombre de: Fil, paper & sucre (Hilo, papel y azúcar) podremos disfrutar de la feria los días 20 y 21 de abril. Prepararos para ir passeando por la Rambla de Badalona mientras vamos disfrutando de lo que mas nos gusta !!!!!!!! Yo ya empiezo hacer hucha e iré visitando su blog para ir informando de los talleres y lo que podremos encontrar. En la barra lateral del blog encontraréis ésta imagen con el enlace de la feria. 


Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

Tot ensenyant la Laura ............ " La lejía"

Muji i els seus segells

Reto Vintage Odyssey

9 meses después .......

Maneres de posar orde..... Les Cintes