Maneres de posar ordre ........... les Masking Tapes

Després de mostrar una manera de guardar les planxes d'embossing de la Big Shot i veient el caos que era cada cop que tenia de fer servir les masking tapes (cada vegada en tinc més) vaig posar fil a l'agulla per buscar una solució (i crec que de moment l'he trobada). 

Us l'explico: les masking tapes estan ben guardadetes en un capsa i alhora de triar quina vull fer servir utilitzo el meu bloc de mostres. Estareu pensant què vol dir amb "el bloc de mostres"???. Es tracta d'aquest bloc:  

---

Después de enseñaros una manera de guardar las planchas de embossing de la Big Shot y viendo el caos que era cada vez que tenia que utilizar las masking tapes ( cada vez voy acumulando mas ) me puse manos a la obra para buscar una solución ( y creo que de momento la he encontrado). 

Os la cuento: las masking tapes están bien guardadas en una cajita y cuando tengo que escoger cual utilizar, cojo mi bloc de muestras. Estaréis pensando que quiere decir con "bloc de muestras"?. Se trata de éste blog:



Son un seguit de fulls intercalant de fulls de transparència: on hi posarem les masking enganxades i una cartulina blanca per resaltar i separar les nostres masking. Totes elles unides per una brida. 
---
Son una continuación de hojas intercalando hojas de transparencia: donde colocaremos las masking tapes enganchadas y una cartulina blanca: para resaltar y separar nuestras masking: Todas ellas unidas por una brida





El perquè d'enganxar les masking tapes en un full de transparència és perquè d'aquesta manera si volem mirar com queda damunt del lloc on ha d'anar definitivament no tindrem cap sorpresa final perquè podrem comprobar-ho 
----
El porqué de enganchar las masking tapes en una hoja de acetato es porque de ésta manera si queremos mirar como queda encima del sitio donde irá definitivamente lo podremos comprobar sin ninguna sorpresa final.




Espero que sigui una manera pràctica per tots vosaltres, a mi de moment em funciona i força bé!!!!
---
Espero que os sea una manera práctica para todos vosotros. a mi de momento, me funciona y bastante bien!!!!!



Ja tinc espai per les noves que vindran!!!!!!!!  
---
Ya tengo espacio para las nuevas que vendran!!!!!!!!


Comentarios

  1. Molt bó !!! Jo les tinc en una transparència sense muestrari, però si amplio me lo copio jjijijij

    Petonets,

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Raquel!!!! Vaig començar amb quatre i mica en mica la capseta on les guardava va anar agafant volum fins que era una caos buscar alguna en concret!!!!! JE JE JE

      Petonets
      Ari

      Eliminar
  2. És una idea boníssima; jo també les tinc en una capsa però no tinc mostruari... :-(

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs ja saps Txell, en un moment i ja el tens apunt per fer servir!!!!!

      Merci guapi!!!

      Ari

      Eliminar
  3. Jo en tinc poques...per ara!!!jajajaja. Però si començo a comprar moltes, recordaré aquest post teu!!jajaja

    Petonets!

    Charo

    ResponderEliminar
  4. Es una idea genial lo del muestrario sobre transparencia para poder probar el efecto. Gracias por la idea, me laguardo y la pondré en práctica por que me ha encantado.

    BSS:

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias guapi!!!!!!

      Ya verás como te costará poco y le sacarás muchísssimos provecho!!!

      Besos
      Ari

      Eliminar

Publicar un comentario