16 d'Abril del 2013: Vuit són vuit

Ahir va ser una data molt especial per nosaltres i tota la nostra familia.Han passat 8 anys que feiem una festassa per celebrar que ens casavem i ho voliem fer en companyia de tots els nostres!!!! I, arribo a casa i veig damunt la taula un gran paquet vingut directament desde Saragossa cap a Barcelona. L'obro i ..... l'i-top ja està a les meves mans!!!! Ha vingut;  ella, els seus adaptadors i un munt d'accesoris per jugar i crear chapes, brads, botons i anells!!!!!!!!! 

I tot gràcies al meu reietó que tot i patir les hores que passo davant la taula pensant, pintant, enganxant i tallat papers, paperets, cintes i fotos varies. Va pensar que aquesta meravella m'aniria a les mil meravelles!!!! 

Moltes Gràcies xavalín! Gràcies per aquest anys que portem junts em fas la vida molt més fàcil!!!!!! 

----

Ayer fue una fecha mus especial para nosotros y toda nuestra familia. Han pasado 8 años que hacíamos una fiestaza para celebrar que nos casabamos y lo queríamos hacer en compañia de todos los nuestros!!!!! Y, llego a casa y veo encima de la mesa un graaan paquete que viene directamente de Zaragoza hasta Barcelona. Lo abro y......... la I-top ya está en mis manos!!!!! Ha venido: ella, sus adaptadores y un montón de accesorios para jugar y crear brads, botones y anillos!!!!! 

Y todo gracias a mi solete que a pesar de padecer las horas que paso delante de la mesa pensando, pintando, enganchando y cortando papeles, papelitos y fotos varias. Pensó que ésta maravilla me iria a las mil maravillas!!!!!!! 

Muchas Gracias xavalín!!!!!! Gracias por éstos años que llevamos juntos me haces la vida mucho mas fácil!!!!

Comentarios