16 d'Abril del 2013: Vuit són vuit

Ahir va ser una data molt especial per nosaltres i tota la nostra familia.Han passat 8 anys que feiem una festassa per celebrar que ens casavem i ho voliem fer en companyia de tots els nostres!!!! I, arribo a casa i veig damunt la taula un gran paquet vingut directament desde Saragossa cap a Barcelona. L'obro i ..... l'i-top ja està a les meves mans!!!! Ha vingut;  ella, els seus adaptadors i un munt d'accesoris per jugar i crear chapes, brads, botons i anells!!!!!!!!! 

I tot gràcies al meu reietó que tot i patir les hores que passo davant la taula pensant, pintant, enganxant i tallat papers, paperets, cintes i fotos varies. Va pensar que aquesta meravella m'aniria a les mil meravelles!!!! 

Moltes Gràcies xavalín! Gràcies per aquest anys que portem junts em fas la vida molt més fàcil!!!!!! 

----

Ayer fue una fecha mus especial para nosotros y toda nuestra familia. Han pasado 8 años que hacíamos una fiestaza para celebrar que nos casabamos y lo queríamos hacer en compañia de todos los nuestros!!!!! Y, llego a casa y veo encima de la mesa un graaan paquete que viene directamente de Zaragoza hasta Barcelona. Lo abro y......... la I-top ya está en mis manos!!!!! Ha venido: ella, sus adaptadores y un montón de accesorios para jugar y crear brads, botones y anillos!!!!! 

Y todo gracias a mi solete que a pesar de padecer las horas que paso delante de la mesa pensando, pintando, enganchando y cortando papeles, papelitos y fotos varias. Pensó que ésta maravilla me iria a las mil maravillas!!!!!!! 

Muchas Gracias xavalín!!!!!! Gracias por éstos años que llevamos juntos me haces la vida mucho mas fácil!!!!

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini de futur .... el meu viatge a Bird Song

Reto Vintage Odyssey

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!