Així qualsevol pot!!!!!!!!!!

No si.... així qualsevol!!!!!!!!!!!! 
Quan veus aquestes Scraproom tens una enveja, sana però envenja en el fons !!!!!!!!! Però qui no es conforam és perquè no vol!!!!! Jo i la meva parceleta que anat esgarrapant de mica en mica al pobre Manel ja soc feliç...... i si la tinc un pel més endreçadeta (el meu tema pendent......) ja seria una autèntica meravella.!!!!

Ara això no treu que somiem una miqueta, no creieu???? 

No si.... así cualquiera !!!!!!!

Cuando ves éstas Scraprooms tienes una envidia, sana pero envidia en el fondo!!!!!!!! Pero sabéis que os digo ? Que qui en no se conforma es porque no quire y yo con mi parcelita que he ido arañando al pobre Manel ya soy feliz!!!!!!!......y si la tubiera un poquito mas ordenada (es mi tema pendiente) ya sería una auténtica maravilla!!!!!!

Ahora, eso no quita que soñemos un poquito, no creeis???*Imatges tretes del blog http://whiffofjoy.blogspot.com.es /// Imágenes extraídas del blog http://whiffofjoy.blogspot.com.es

Comentarios

 1. Jo tinc la meva amiga estimada: la taula de menjador!!jajajaja. Això sí, quan toca agafar una altra vegada les coses i tornar-les a guardar...ainnnnssssss!!!jajaja

  Petonets!

  Charo

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Jo tamb´vaig començar amb la taula del menjador i els paquetets portàtils... després ja vaig buscar algun lloc per instalar-me d'una manera més estable.

   Petons
   Ari

   Eliminar
 2. Per un moment he pesant que era la teva habitació!!!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Ja JA JA !!!!

   Home estic intentant fer miracles!!!! Però no arribo a tant !!! Amb dos estanteries expedit i caixes del Sr.Suec ... dificilment arribi això!!!!!!

   Eliminar

Publicar un comentario