Fira, Paper & Sucre...... comença el compte enrere

Després d'aquests dies de descans, un han pogut descansar més, altres ho han fet menys... però almenys hem tingut algun dia per desconectar i estar amb els nostres.... tornem amb piles i bateries recarregades per atacar de nou!!!!!!!!! 

I que millor que anar pensant en la propera cita Scrapbookera de Badalona els dies 20 i 21 d'abril. Així que ja tenim preparada la pàgina web i començen a sonar els primers tallers!!!! 

Recordeu; teniu l'enllaç a punt a la banda dreta del blog però aquí us deixo l'enllaç perquè feu un click ara mateix: Despues de éstos días de descanso, unos han podido descansar, otros lo han hecho más y otros menos.... pero almenos hemos tenido algun día para desconectar y estar con los nuestros..... volvemos con las pilas y baterias recargadas para atacar de nuevo!!!!!!!! 

Y que mejor que ir pensando en la próxima cita Scrapbookera de Badalona los días 20 y 21 de abril. Así que ya tenemos preparada la página web y empiezan a sonar los primeros talleres!!!!! 

Recordar; teneís el enlace en el lado derecho del blog pero aquí os dejo el enlace para que hagais un click ahora mismo.


Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini de futur .... el meu viatge a Bird Song

Reto Vintage Odyssey

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!