Fira, Paper & Sucre...... comença el compte enrere

Després d'aquests dies de descans, un han pogut descansar més, altres ho han fet menys... però almenys hem tingut algun dia per desconectar i estar amb els nostres.... tornem amb piles i bateries recarregades per atacar de nou!!!!!!!!! 

I que millor que anar pensant en la propera cita Scrapbookera de Badalona els dies 20 i 21 d'abril. Així que ja tenim preparada la pàgina web i començen a sonar els primers tallers!!!! 

Recordeu; teniu l'enllaç a punt a la banda dreta del blog però aquí us deixo l'enllaç perquè feu un click ara mateix: Despues de éstos días de descanso, unos han podido descansar, otros lo han hecho más y otros menos.... pero almenos hemos tenido algun día para desconectar y estar con los nuestros..... volvemos con las pilas y baterias recargadas para atacar de nuevo!!!!!!!! 

Y que mejor que ir pensando en la próxima cita Scrapbookera de Badalona los días 20 y 21 de abril. Así que ya tenemos preparada la página web y empiezan a sonar los primeros talleres!!!!! 

Recordar; teneís el enlace en el lado derecho del blog pero aquí os dejo el enlace para que hagais un click ahora mismo.


Comentarios