Olors de Sant Jordi......

Ahir vaig veure que per tot arreu és comença a olorar aromes de Sant Jordi. No sé si és una sensació meva però d'uns anys cap aquí aquesta festa s'està convertint en un dia molt especial per tots nosaltres..... 

El cas, és que segurament molts de vosaltres estareu pensant en fer alguna cosa relacionada en aquesta data!. Ara m'he enrecordat dels papers que va fer Momo Scrap sobre el tema i que vam poder trobar a la fira de Badalona de l'edició 2012.

Tinc un mini pendent i falten 4 díes!!!!!!


Col·lecció exclusiva de Momo per Sant Jordi
Colección exclusiva de Momo para Sant Jordi 


Ayer me di cuenta que por todos lados se empieza a oler aromas de Sant Jordi. No sé si es una sensación mia pero de unos años atras ésta fiesta se está convertiendo en una día muy especial para todos nosotros... 

Bien, seguramente muchos de vosotros estaréis  pensando en hacer alguna cosa relacionada en ésta fecha!!! Ahora me acuerdo de los papeles que creó Momo Scrap sobre el tema y que pudimos encontrar en la Feria de Badalona de la edición del 2012. 

Tengo un mini pendiente y falten 4 días!!!!!!!

Comentarios

  1. Uns papers genials per aquestes dates.
    Jo em conformo amb fer alguns punts de llibre...
    Petonets
    Carme

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La veritat és que hi ha punt de llibres que son una autèntica meravella!!!!!! Jo també mi conformo!!!

      Ha veure si el proper any amb més calma soc capaç de fer una espècie d'amic invisible, entre la gent que vulgui participar, i així rebrem per aquestes dates un punt de llibre!!!!

      Petonets

      Ari

      Eliminar

Publicar un comentario