Scrap + Sitges, la propera

Ja tenim propera data !!!! Reserveu-vos els dies 18 y 19 de maig perquè la nostra propera cita serà al Garraf. Aquest cop ens espera la propera fira de Scrap, i crec que serà la primera integrament de scrapbook, a l'Escorxador (C/ Onze de Setembre, nº 15 ) de Sitges

Com sol passar amb aquestes coses i un cop hem deixat darrere la fira de Badalona, començem a tenir dades d'expositors i tallers que es faran durant el cap de setmana. Us deixo el blog que han creat els seus organitzadors perquè aneu estan informants. 
Ya tenemos próxima fecha !!!!!! Reservar los días 18 y 19 de mayo porque nuestra próxima  cita será en el Garraf. Ésta vez nos espera la próxima feria de Scrap, y creo que será la primera íntegramente de scrapbook, en el Escorxador (C/Onze de Setembre, nº15) de Sitges.

como suele pasar con éstas cosa y una vez hemos dejado atrás la feria de Badalona. empezamos ha tener datos de expositores y talleres que nos harán durante éste din de semana. Os dejo el blog que han creado sus organizadores para que estés informados.

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

L'he Trobada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini de futur .... el meu viatge a Bird Song

Reto Vintage Odyssey

La gran festa dels 80 anys !!!!!

Feliz...... El primer premio del Blog !!!!!!