Best Blog 2013 !!!!

Això sí que és preparar-se per un cap de setmana amb il.lusió!!!!!!!! Ahir a ùltima hora vaig veure que la Maria de Paper i Sucre m'ha donat un Best Blog. 

Ara toca posar-m'he a treballar per respondre les preguntes que ha deixat en el seu blog i donar-li el premi a 20 blogs que m'agradin..... però.... ara que penso tinc a mitges aquesta feina dels dos ùltims que em va donar així que faré un compactat de tots tres ... podriem dir que faig un 3 x 1 !!!!! 

Best Blog entregat per la
Maria de Paperisucre.blogspot.com.es

Esto si que es prepararse para un fin de semana con ilusión!!!!!! Ayer a última hora vi que Maria de Paper i Sucre me dió un Best Blog. 

Ahora toca ponerme a trabajar para responder las preguntas que me ha dejado en su blog y darle el premio a 20 blogs que me gusten...... pero..... ahora que pienso tengo a medias éste trabajo de los dos últimos que me dieron....... así que haré un compactado de los tres.......... podríamos decir que hago un 3 x 1 !!!!!!! 

Comentarios