Diy Mania: Primera Fira Do It Yourself

Aneu unes pàgines més enllà de l'agenda.... passeu els mesos d'estiu i la tornada al cole al mes de setembre i us trobareu amb la caiguda de les fulles dels arbres, els panellets i el famòs Halloween que mica en mica es va ficant a casa... som a l'Octubre. Atureu-vos al cap de setmana dels dies 12 i 13 i marqueu a la vostra agenda 11, 12 i 13 d'octubre del 2013: tinc fira a Sabadell !!!!!!!!!! 

Després de la fira de Sitges (la nostra propera cita) tornarem amb més fira a l'Octubre a Sabadell, es trata de la Fira Dymania. És un trobada de tota la gent que fem scrapbook o patchwork o decopatch o cupcakes o cake design o tot allò que ens omple i ens aporta alguna cosa positiva per nosaltres mateixos.

De moment ens falta saber expositors i talleristas però el que sí sabem és el lloc . Així que tenim cita al Centre de Fires i Congressos de   Sabadell !!!!!

----

Ir unas páginas mas allá de la agenda.... pasar los meses de verano y la vuelta al cole en el mes de setiembre y os encontraréis con la caida de las hojas de los árboles, las castañas y el famosos Halloween que poco a poco va entrando en casa.... estamos en Octubre. Parad en el fin de semana de los días 12 y 13 y marcar en vuestra agenda: 11, 12 y 13 de octubre del 2013: tengo una feria en Sabadell!!!!!!!!!!!! 

Después de la feria de Sitges (nuestra próxima cita) volveremos con mas feria en Octubre en Sabadell, se trata de la Feria Diymania. Es un encuentro de toda la gente que hacemos Scrapbook o patchwork o decopatch o cupcakes o cake design o todo lo que nos llena y nos aporta alguna cosa positiva para nosotros mismos. 

De momento nos falta conocer los expositores y talleristas pero lo que si sabemos es el lugar. Así que la cita es en el Centro de Ferias y Congresos de Sabadell !!! Informació Pràctica   ////   Información práctica


Dates i Horari /// Fechas y horarios

Divendres (Viernes)      11 d'octubre de 2013 de 10 h a 21 h 
Dissabte (sábado)         12 d'octubre de 2013 de 10 h a 21h
Diumenge (domingo)    13 d'octubre de 2013 de 10 h a 14 h
Lloc   ///  Lugar

Centre de Fires i Congressos Sabadell  (Fira de Sabadell /// Feria de Sabadell)

c/ Tres Creus, 202 - 08203, Sabadell (Barcelona)

Entrades  /// Entradas: 

3 € per persona entrada d'un sol dia i 5 € per persona pels 3 dies de fira.
Pels menors de 12 anys l’entrada és gratuïta.
Les entrades es poden adquirir a les taquilles de la fira i properament per internet
abans de la fira amb un descompte.

3 € por persona entrada de un sólo día i 5€ por persona para los 3 días de feria. 
Para los menores de 12 años la entrada es gratuita 
Las entrada se pueden comprar en las taquillas de la feria y próximamente en internet antes de la feria habrá un descuento
Comentarios

 1. Gràcies per informar als teus seguidors. Us hi esperem!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Ja hi podeu comptar-hi!!!!!!! Anirem a passar una bona estona !!!!!!!!!!!!

   Ari

   Eliminar

Publicar un comentario