La nostra botiga d'avui.............. Art Bonaire

Acaba d'obrir portes i podriem dir que és una de les primerísssimes botigues de Sitges dedicades al 100% al Scrap a Sitges (perfecte per mi !!!!!) tant nova que encara no l'he visitada! 

Aprofitant que aquest cap de setmana es celebra la fira Scrap + a l'Escorxador,  potser una bona escusa per passar-nos per allà i mirar com està la nova troballa i la propera setmana us explico el que vaig veure. 

Ahh!!! Pels que també volgueu aprofitar la visita aquesta botiga la trobareu al carrer San Gaudenci, nº 8 

----

Acaba de abrir puertas y podríamos decir que es una de las primeríssimas tiendas de Sitges dedicadas al 100% al Scrap en Sitges (perfecto para mi!!!!) tan nueva que aun no la he visitado!

Aprovechando que éste fin de semana se celebra la feria Scrap + en el Escorxador, quizá es una buena escusa para pasarnos por allí y mirar como está y la próxima semana os cuento lo que ví. 

Ahhh!!!! Para los que también queráis aprovechar la visita ésta tienda la encontrareis en la calle San Gaudenci nº 8

Comentarios

  1. Ara sí que no entenc res he passat pel carrer Sant Gaudenci i allà no hi havia res de res! Així que olvideu l'entrada!,,

    Ahora si que no entiendo nada, heq pasado por la calle San Gaudenci y allí no havia nada de nada! Así que olvidar la entrada!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario