Maneres de posar ordre ......... restos de cartolina

Com ja sabeu amb l'scrapbook no és llença mai res!!!!!! I sobre tot quan després d'un gran treball, tenim restes de paper per tot arreu. Llavors és quan, les agafem totes i les fiquem dins d'una bossa per mirar-les després..... i aquesta bossa passa d'un cantó a un altre. I a vegades, podriem aprofitar aquells restes per fer alguna cosa nova o aprofitar-les en una altre repte... però mai ens enrecordem d'elles perquè fa molta mandra buscar-les. 
Però quina és la millor manera de guardar tots aquells trossets de catulina ??? Aquí us deixo una manera que podriem tenir en compte: 
---
Como ya sabéis con el scrapbook no se tira nunca nada !!!!!! Y sobre todo después de hacer un gran trabajo que es cuando tenemos trocitos de papel por todas partes. Entonces es cuando las colocamos dentro de una bolsa para mirarlos mas tarde.... y ésta bolsa pasa de una esquina a otra. A veces, podríamos aprovechar éstos restos para hacer alguna cosita nueva o aprovecharlos para otro reto... pero nunca nos acordamos de ellas porque nos hace mucha mandra buscarlas.
Pero cuál es la mejor forma de guardar todos éstos trozos de cartulina ???? Aquí os dejo una manera para tener en cuenta: 
Sistema de classificació de Nicki's Blog 

Com podeu veure és tracta de una caixa de plàstic normal i corrent on i caben unes carpetes penjants i les etiquetem per colorimetria. D'aquesta manera les podem localitzar de manera fàcil i ràpida. 

Jo fins ara faig servir la típica carpeta d'acordió (comprada a uns xinets) amb el mateix sistema de classificació. Potser far una miqueta més de bulto però de moment trobo que va força bé tot i que, aquest sistema el tindré en compte! 

---

Como podéis ver se trata de una caja de plástico normal i corriente donde caben unas carpetas colgantes y las etiquetamos por lorimetria. De ésta manera las podemos localizar de una manera fàcil y rápida. 

Yo de momento, utilizo la típica carpeta de acordeón (comprada en los chinos) con el mismo sistema de clasificación. Quizá hará un poquito más de bulto pero de momento encuentro que va bastante bien aunque éste sistema lo voy a tener en cuenta !!!!! 

* Imátges i idea de Nicki's Blog //  Imágenes e idea de Nicki's Blog 

Comentarios

 1. Respuestas
  1. Meeeerci!!!!!
   Ara falta trobar la caixa amb la mida perfec te!!!!!!!

   Eliminar
 2. Molt molt bona idea!! haurem d'anar als xinos a buscar una capsa!!!
  Per cert passat pel meu blog que tens un regalet!!
  http://paperisucre.blogspot.com.es/
  Ptnets!!!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Moooooltes Gràcies Maria !!!!

   Em poso a fer feina tot i que encara en tinc de pendent de fa un temps!!!!!!

   Eliminar

Publicar un comentario