Paper i Sucre l' Inici d'una Nova Aventura

Avui us vull presentar una iniciativa familiar. És tracta del blog que ha creat la meva germana unint els seus dos grans hobbies: el paper i el dolç. El primer podriem dir que s'hi va enganxar per culpa meva i el segon va ser la seva amiga Minerva qui, mica en mica, fent-li probar els seus cupcakes, muffins i cakes va anant introduint-la en aquest món de toppings, sucre glass i motllos de mil formes i colors. 

Així que ara comprateix el seu temps lliure entre papers i dolços mentre us comença a explicar tot el que fa en el seu blog:      Paper i Sucre


Hoy os quiero presentar una iniciativa familiar. Se trata de el blog que ha creado mi hermana uniendo sus dos grandes hobbies: el papel y el dulce. El primero podríamos decir que se enganchó por mi culpa y el segundo fue por su amiga Minerva quien, poco a poco, le hizo probar sus cupcakes, muffins y cakes, y la ha introducido en éste mundo de toppings, azúcar glass y moldes de miles de formas y colores.

Así que ahora comprate su tiempo libre entre papeles y dulces mientras os empieza a explicar todo lo que hace en su blog.

Comentarios

Els mes vistos

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

Maneres de posar orde..... Les Cintes

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Les nostres millors fotos de Vacances

La Scraproom de ............ Maskerade

Així qualsevol pot!!!!!!!!!!

Mini 1978

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap