9 meses después .......

Nou mesos! Nou mesos exactament fa.....  que vaig començar aquesta aventura que tantes satisfaccions m'està donant actualment! Estic contenta, feliç i molt orgullosa de mi mateixa perquè he sigut capaç de portar tot aquest camí fins avui en dia que ja he perdut 45 kilos i em queda tant poc per arribar a la xifra marcada per l''endocrí que quan ho penso no m'ho puc ni creure!!!!

Recordo com si fos ahir el primer dia que vaig seure en aquell despatx i em va dir el que hauria de perdre i vaig pensar..... Podràs fer-ho?? ....... I automàticament vaig sentir aquella veueta interior que va dir.....Podràs fer-ho !!! ( suposo que la veueta va pensar amb la meva gran alegria, amiga i la coseta que estimo taaaaant: la meva germana!!! Si ella ho va poder fer tú també!!)

I ara, després d'aquest temps, amb l'ajuda del suport, la comprensió i paciència que té el meu Ninu..... Arribo a dir-vos aquesta cantitat.....

Necessitava dir-vos-ho ....... I també necessito fer un mini de tota aquesta aventura que com bona scrapper he anat fent fotos al llarg d'aquest temps. Ara només falta inspirar-me....

Vosaltres que farieu????     

--------


Nueve meses! Nueve meses exactamente hace ...... que empecé ésta aventura que tantas satisfacciones me está dando actualmente ! Estoy contenta, feliz y muy orgullosa de mi misma porque he sido capaz de llevar todo éste camino hasta hoy en el que he perdido 45 kilos y me queda tan poquito para llegar a la cifra marcada por el endocrino que cuando lo pienso no me lo puedo creer!!!Recuerdo como si fuera el primer día que me senté Recuerdo como si fuera ayer el primer día que me senté en ese despacho del médico y me dijo al peso que tenía que llegar y pensé....... Podrás hacerlo? ..... Y automáticamente escuché esa vocecita interior que me dijo....Podrás hacerlo !!! ( supongo que que la vocecita pensó en mi gran alegría, amiga y la cosita que quiero taaaaanto: mi hermana!!! Si ella lo pudo hacer yo también!!!)Y ahora, después de éste tiempo, con la ayuda del soporte, la comprensión y paciencia que tiene mi Ninu.... llego a deciros ésta cantidad..... Necesitaba contarlo....... Y también necesito hacer un mini de toda ésta aventura que como buena scraper he ido haciéndome fotos durante éste tiempo ahora solo falta inspirarme.....Vosotros que haríais????

Comentarios

 1. Doncs primer que res: felicitats!. I segon: jo faria aquest mini i el miraria una vegada i una altra per sentir-me tota orgullosa per aquesta fita aconseguida!
  Un petó i enhorabona una altra vegada!

  Charo

  ResponderEliminar
 2. Moltes gràcies Charo!!
  Mica en mica em vaig fent a la idea de tot plegat i vaig coneixent i descobrint el meu cos!! Una de les maneres que pot ajudar-me es fer aquest mini....

  Petons i gràcies guapa

  ResponderEliminar
 3. Ari, et felicito i t'admiro. Jo estic en procés de perdre'n uns quants (20) i ja sóc gairebé a mig camí... Tota la meva vida he hagut de cuidar-me i per això em puc imaginar l'esforç i sacrifici que has hagut de fer. Em trec el barret!! Petons i enhorabona!!

  Meritxell.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Moltíssimes Gràcies Txell !!!! Però tu també estàs fent un gran esforç i mica en mica vas recollint els resultats !!!
   Ja veuràs que d'aquí poc estaràs fent un mini o un L.O d'aquesta gran aventura !!!!!!

   Petons

   Ari

   Eliminar

Publicar un comentario