Gift Wrapping Paper de Pepin Press

Tot passeijant pel FNAC em paro en un trosset on tenen llibretetes, bolis i altres cosetes d'aquelles tant mones però d'un preu prohibitiu!!! I ...... pam !!!! Em trobo amb elles !!!!  

Si us parlo del paper Grift Wrapping Paper de Pepin Press; potser us sona a xino, com a mi, o potser creieu que no conec res!!!!!!  Doncs aquí una servidora la desconeixia per complert i es va quedar meravellada d'aquest paper amb format de 50 cm x 70 cm presentat en blocs de tamany foli i que es classifica per temàtiques. 

A mí em va venir de fàbules per una idea que em ronda al cap d'un mini i vaig comprar dos llibrets de la col.lecció Fashion 

Ah!! No us he dit el preu de cadaescú dels llibrets de 12 fulles : 12,95 .-€ 

 --
Paseando por el FNAC, me paro en el ladito donde estant las libretitas, bolis y cositas de éstas tant bonitas pero que tienen un precio prohibitibo!!!!!  Y ...... pam !!!! Me encuentro con ellas !!!!  

Si os hablo del papel Grift Wrapping Paper de Pepin Press; quizá os suena a chino, como a mí, o quizá crees que no sé nada de nada !!!!!!  


Pues aquí una servidora la desconocía por completo y se quedó enamorada de éste tipo de papel con formato de 50 cm x 70 cm presentado en blocs de tamaño folio y que se clasifica por temática

A mí me fue de fábula porque tenia una idea en la cabeza de un mini y compré dos libritos de la colección Fashion 

Ah!! No os lo he comentado, el precio de cada uno de los libritos de 12 hojas es de: 12,95 .-€ 

Comentarios

  1. Una altra que no tenia ni idea d'aquest paper!!!jajaja.
    Per cert, l'altre dia vaig anar a la papereria Alfor de Tarragona i ja tenen més cosetes d'scrap. Es veu que aviat tindran els papers, però ja havia cosetes d'Artemio, etc.
    Petons!

    Charo

    ResponderEliminar

Publicar un comentario