Records ........................... 50 anys

Cap de setmana intensiu !!!!! El diumenge vam celebrar  els 50 anys del meu cosí Josep Maria. La festa va ser molt emotiva i també va servir per estar junts amb aquella part de la familia que costa trobar un moment per reunir-se.....   I és que passa el temps volant i .... pam !!!!! 50 Anys 

Bé com tot scrapbooker és moment per fer un mini de record (entre altres coses) i encara que ùltimament no disposos de molt de temps, el cap de setmana anterior vaig fer un intensiu (amb l'ajuda de la meva germana Maria) per recuperar l'antic RECORDS que vaig fer a l'Agustí pel seu cinquantè aniversari. 

Així que excursió a Blokum per comprar la base (l'àlbum i els 50 anys) i amb les fotos que m'havia anat passant la Mayte (la dona del meu cosí) pel video vaig crear aquest "records". 



Us deixo una mostra perquè pogueu veure el resultat:

















..... 

Fin de semana intensivo !!!!!! El domingo celebramos los 50 años de mi primo Josep Maria.  La fiesta fué muy emotiva y también nos sirvió para estar juntos con parte de la familia con la que cuesta encontrarse. Y es que pasa el tiempo volando y ..... pam !!!! 50 años !!!! 

Bien, como todo scrapbooker es el momento para hacer un mini de recuerdo (entre otras cositas) y aunque últimamente no dispongo de mucho tiempo, el fin de semana anterior hice un intensivo (con ayuda de mi hermana Maria) para recuperar el antiguo "RECUERDOS" que ya realice para Agustí y su cincuenta aniversario. 

Así que, excursión a Blokum para comprar la base (el álbum y los 50 años) y con las fotos que me havia enviado Mayte (la mujer de mi primo) para el vídeo cree éste "records". 

Os dejo una pequeña muestra para que podáis ver el resultado 

Comentarios

  1. T'ha quedat genial!. La veritat que aquestos àlbums de Blokum queden molt bé i tenen molta capacitat per fotos encara que no ho semblin.
    Petons i bona setmana!

    Charo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes Gràcies Charo!!!!

      Si que donen molt bon resultat, si ! El pobre no va poder passar de la segona pàgina i em va dir que seguiria a casa..... ja se li veia la llàgrima !!!!!

      Petons !!!!

      Eliminar
  2. M'ha encantat!
    Jo encara no he fet mai cap àlbum de Blokum i veient aquest crec que no trigaré a fer-lo.
    Bona setmana!
    Carme

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anima't Carme ja veus el resultat! I ara de cara les vacances en tenen un amb la paraula
      "E S T I U"

      Bona setmana per tu també
      Ari

      Eliminar

Publicar un comentario