Next Coming Soon ...................!!!!!

Just ahir obria el paquet de UP & SCRAP amb les col.leccions de Graphic45 Bohemian Bazaar i Steampunk Spells ..... les mirava tanquilament pàgina per pàgina...... confirmaba que la primera colecció pel meu gust és força fluixeta i la ùltima supera les meves espectatives.... miro la pàgina web de Graphic i ......... pam !!!!! veig que en el CHA de los Angeles, es veu que estàven aborrits, i treuen una nova !!!!!! I quina col.lecció !!!! Ara ens toca esperar a que arribi per casa, però mentre esperem us deixo la mostra perquè aneu pensant que podrem fer amb ella quan la poguem aconseguir !!!!!!

Humpty Dumpty
A pocketful of PoisesPlayful Postage Little Boy Blue


Sunshine StripeTwinkle Little Star Justo ayer abría el paquete de UP & SCRAP con las colecciones de Graphic45 Bohemian Bazaar y Steampunk Spells ...... las miraba tranquilamente página por página ..... y confirmaba que la primera colección para mi gusto es bastante flojita y la última supera mis expectativas .... miro la página web de Graphic y  ......... pam !!!!! veo que en el CHA de los Ángeles  se ve que estaban aburridos, y sacan una nueva colección!!!!!! 

Y menuda colección!!!! Ahora nos toca esperar a que llegue por casa, pero mientras nos esperamos os dejo la muestra para que vayáis pensando que podemos hacer con ella cuando la consigamos!!!!!!

Comentarios

Els mes vistos

Una vitrina Livarno Lidl para mostrar mis sellitos

Maneres de posar ordre ..... La caseta de Washi Tape

Mis blogs premiados para el Liebster Awards

Quan tu dius....... VOLS DIR.......

El Reto de Enero de Locas Por el Scrap

Tot ensenyant la Laura ............ " La lejía"

Maneres de posar orde..... Les Cintes

9 meses después .......

Ens estem coneixent......

La nostra botiga d'avui ....... La Diseñería