Next Coming Soon ...................!!!!!

Just ahir obria el paquet de UP & SCRAP amb les col.leccions de Graphic45 Bohemian Bazaar i Steampunk Spells ..... les mirava tanquilament pàgina per pàgina...... confirmaba que la primera colecció pel meu gust és força fluixeta i la ùltima supera les meves espectatives.... miro la pàgina web de Graphic i ......... pam !!!!! veig que en el CHA de los Angeles, es veu que estàven aborrits, i treuen una nova !!!!!! I quina col.lecció !!!! Ara ens toca esperar a que arribi per casa, però mentre esperem us deixo la mostra perquè aneu pensant que podrem fer amb ella quan la poguem aconseguir !!!!!!

Humpty Dumpty
A pocketful of PoisesPlayful Postage Little Boy Blue


Sunshine StripeTwinkle Little Star Justo ayer abría el paquete de UP & SCRAP con las colecciones de Graphic45 Bohemian Bazaar y Steampunk Spells ...... las miraba tranquilamente página por página ..... y confirmaba que la primera colección para mi gusto es bastante flojita y la última supera mis expectativas .... miro la página web de Graphic y  ......... pam !!!!! veo que en el CHA de los Ángeles  se ve que estaban aburridos, y sacan una nueva colección!!!!!! 

Y menuda colección!!!! Ahora nos toca esperar a que llegue por casa, pero mientras nos esperamos os dejo la muestra para que vayáis pensando que podemos hacer con ella cuando la consigamos!!!!!!

Comentarios